Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Menesztették Sabăut

Központ március 24, 2014 Sport

sabauMenesztették Sabăut

A két egymás utáni 1-0-ás vereség után – két hete idegenben az FC Olt, a múlt héten, szombaton hazai pályán az FC Bihar ellen – meneszették Ioan Ovidiu Sabăut, az ASA vezetőedzőjét. Már az ASA-FC Bihar találkozó utáni  sajtókonferencián sem jelent meg, de állítólag az együttes vezetősége már az FC Bihar elleni találkozó előtti napokban fontolgatta a mester lecserélését.

Mi több, Gavrilă Balinttal, a néhány napja a CSU Craiova együtteséhez szerződött egykori kiválósággal is tárgyaltak, de a Steaua egykori középpályása az anyagilag jobb ajánlatot választotta.

Lapzártánkig még nem neveztek ki új edzőt az ASA élére.

Értesüléseink szerint Daniel Stanciu, az ASA klubigazgatója szerződést ajánlott Dorinel Munteanunak, de az ősz óta nem tevékenykedő  szakember visszautasította azt,  mivel a resicabányai Metalulhoz köti szerződése, amit nem volt hajlandó felbontani.   

Daniel Isăilă, az Astra volt vezetőedzője – a 2012-2013-as bajnoki évadban már tevékenykedett az ASA-nál – is visszautasította Daniel Stanciu ajánlatát.

,,Valóban kaptam egy szerződésajánlatot telefonon Marosvásárhelyről, de visszautasítottam. Tetszik a csapat, a város, kiválóak az ottani felkészülési lehetőségek, de teljesen más az együttes, mint amelyiket korábban edztem. Nem tudok átvenni egy csapatot bajnokság közben, és túl korai is még számomra, hogy újra munkát vállaljak”– mondta el Isăilă, akit nemrég menesztettek az Astra vezetői.

Ugyancsak a vezetőség névjegyzékén szerepel Mihai Stoichiţă is, aki utoljára Kuwaitben edzősködött.


Share Button
Ennyien olvasták: 380

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.