Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Molnár Levente szerződést hosszabbított az arabokkal

Központ augusztus 15, 2012 Sport

molnarMolnár Levente szerződést hosszabbított az arabokkal

Molnár azon kevés marosvásárhelyi labdarúgók egyike, aki szülővárosában szinte ismeretlen játékos volt, majd a rendszerváltás után Magyarországon telepedett le, ahol több első és második ligás együttes biztos kezű hálóőre lett.

Harmadik éve már az Egyesült Arab Emírségekben dolgozik, az első osztályos Abu Dhabi-Al Wahda labdarúgóklub ifjúsági csapatának kapusedzője, és az utánpótlás kapusedzők koordinátora.  

A 2012-2013-as idényre a klub vezetősége újabb szerződést ajánlott a marosludasi születésű, a Sportiskolánál, majd az egykori ASA-nál is futballozó, több mint 100 NB-I-es mérkőzésen játszó hajdani hálóőrnek.

„A szerződésem amúgy egy évre szól, amit a klub meghosszabbíthat, ha meg lesz elégedve a munkámmal – remélem így lesz. Megemlíteném, hogy korábban ennél a csapatnál dolgozott Sisa Tibor és Gálhidi György is, aki bajnokságot nyert korábban. Többek között ezért is megtiszteltetésnek és szakmailag elismerésnek tartom, hogy szerződést kínálnak nekem. Ez egy nagy lehetőség számomra, amit nem dobálnak naponta az ember után” – nyilatkozta lapunknak a 40 éves egykori hálóőr, aki jelenleg az U-19-es együttes kapusedzője, mely csapattal az országos bajnoki döntőbe is eljutott.  

A következő lapszámunkban hosszabb interjút közlünk a Bp. Honvéd, Sopron, Vasas, majd a győri ETO egykori hálóőrével.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 508

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.