Központ
2018. szeptember 23. vasárnap, Tekla, Líviusz

Mourinho elárulta, mit nem csinál a meccsek előtt

Központ december 14, 2015 Sport

A legtöbb edző biztosan nem úgy viselkedik a labadarúgó-mérkőzések előtt, mint a Chelsea-t irányító José Mourinho (52).

mourinho

Az angol bajnokságban csak vergődik a címvédő londoni alakulat, csupán a 16. helyen áll, idén szinte semmi sem jön össze a sztárcsapatnak.

A Chelsea menedzsere, José Mourinho elárulta, mit tesz, illetve nem tesz a találkozók előtt.

Az biztos, Mourinho meccs előtti rituáléja nem hétköznapi. Míg az edzők többsége taktikai utasításokkal, motivációs beszédekkel tüzeli játékosait, addig a portugál sztáredző másban hisz.

Mourinho elárulta, hogy nem szeret bemenni az ölözőbe a mérkőzések előtt, helyette inkább TV-sorozatokat néz az iPadjén, s megbízik az edzői stábjában, amely jól fel tudja készíteni a játékosokat az összecsapásokra, szerinte neki nincs mit tennie.

– Szeretek az irodámban lenni a Stamford Bridge-en, feküdni, filmet nézni az iPademen. Utálom, amikor a sajtósunk bekopog, hogy mennem kell interjút adni – nyilatkozta a tréner. – Jobban szeretek ott várni a meccsre, mint az öltözőben. Szeretek sorozatokat nézni, mindig várom, hogy kijöjjenek az új epizódok. A játékosok addig bemelegítenek vagy az öltözőben tartózkodnak. Az asszisztenseim foglalkoznak velük, nekem abban az időszakban nincs velük dolgom.

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 309

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.