Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Narcis Răducan az ASA új ügyvezető elnöke

Czimbalmos Ferenc-Attila január 29, 2015 Sport

asa

Miután a klub vezetőtanácsa több személlyel is folytatott tárgyalásokat, az elmúlt héten megegyezett Narcis Răducannal, aki a következőkben az együttes elnöki tisztségével járó feladatokat látja el. Őt a sajtókonferencián Cristian Cherteș, a klub vezérigazgatója mutatta be.

Ki is az új klubelnök?
A 41 éves focșani-i születésű Răducan a bajnokság elejétől már három csapatnál dolgozott, de mindenhol kevés ideig: az FC Viitorulnál ügyvezető igazgatóként augusztus 3-ig, a Concordia Chiajnánál menedzserként augusztus 19-től november 7-ig, majd az Astránál január 16-ig. A Duna-menti klub tulajdonosával, Ioan Niculaéval közös megegyezéssel bontott szerződést, mivel más elképzelései voltak az együttes stratégiájával kapcsolatban.
Egyébként Răducan 2008-2010 között az egykori Urziceni-i Unirea, majd 2010-2012 között a Bukaresti Steaua sportigazgatója volt, aztán két hónapig a Galaci Oțelul klubelnökeként is tevékenykedett.

Hol futballozott Narcis Răducan?
1992-ben mutatkozott be a Focșani-i Unirea felnőtt­csapatában, majd a Bukaresti Progresul, aztán a Bákói Selena együtteseinél is megfordult. 1995-ben igazolta le a Bukaresti Steaua, majd több bákói kitérő után a Rapid, a FC Național, majd az Electromagnetica csapatainál is futballozott. 2005-2007 között Ciprusban légióskodott az AEL Limasszol és az AEK Larnaka együtteseinél, majd levezetésképpen a Piatra Neamți-i Ceahlăul színeiben játszott.
Az új klubelnök pénteken, Törökországba való elutazásuk előtt találkozott az ASA játékosaival.

A keret végleges?
Egyelőre a keret véglegesnek tűnik, ugyanis a vezetőség meg van elégedve a jelenlegi játékosokkal, a futballisták is jól érzik magukat az együttesen belül. Mindamellett, hogy a hazai sportsajtó több ASA-s játékos esetleges távozásáról is cikkezett, a vásárhelyi klub közleményt adott ki, amelyben tájékoztat, hogy a számos ajánlat ellenére, senki nem hagyta el a csapatot, és a továbbiakban is ezzel a kerettel folytatják a munkát.

Jelenleg a következő játékosokból áll össze az ASA bővített kerete: Eduard Stăncioiu, Adrian Viciu, Ciprian Botoșer és Fejér Csongor (kapusok); Patrice Feussi, Marius Constantin, Ionuț Balaur, Florin Bejan, Cosmin Băcilă, Sepsi László, Javier Velayos, Bruno Martins, Török Szabolcs, Cristian Bloj, Silviu Ilie, Mihály Zoltán (hátvédek), Claudiu Voiculeț, Ioan Hora, Ousmane N’doye, Tudor Sbârcea, Nicolas Gorobsov, Gabriel Mureșan, Székely János, Robert Candrea, Sergiu Hanca, Toto Szilárd (középpályások); Mircea Axente, Ianis Zicu, Amauri Morias, Miroszlav Manolov, Sergiu Păcurar és Dorin Goga (csatárok) – mezőnyjátékosok.

Mi a csapat célkitűzése?
A vezetőség által kitűzött cél továbbra is az 1. ligában való bennmaradás, minél több pontot szeretnének szerezni a bajnokság hátramaradt részében, minden találkozóra úgy készülnek, hogy győztesként hagyhassák el a pályát.

Share Button
Ennyien olvasták: 834

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.