Központ
2020. május 29. péntek, Magdolna

Négy új játékos a FCM-nél

Központ július 18, 2013 Sport

OnicasNégy új játékos a FCM-nél

A temesvári születésű 19 éves Florin Aniţoiu (Săgeata Năvodari) után újabb három játékossal bővült a FCM kerete. Egyikük a 23 éves kolozsvári Mihai Onicaş (fotó) már játszott rövid ideig a vásárhelyieknél, de akkor nem igazán sikerült beépülnie a csapat gépezetébe. Ő kölcsönjátékosként érkezik, mert egy év szerződés köti még a Steauához, de szabaddá válása után az FCM-nek előszerződési joga van.

A két másik labdarúgó Răzvan Patriche és Constantin Gângioveanu egy-egy éves szerződést írtak alá, hosszabbítási opcióval.

Patriche középhátvéd 27 éves, a Sportul Studenţesctől jön, és a német Transfermarkt szakhonlap 550 ezer euróra taksálja az értékét.

A 24 éves Găngioveanu baloldali középpályás, az U21 korosztályos válogatott egykori tagja, de az utóbbi idényben nem játszott hivatalos bajnokságban. Ugyanaz a honlap 400 ezerre becsüli értékét.

A Transfermarkt ugyanakkor felsorolja azokat a játékosokat is, akik már biztosan távoztak az FCM tavalyi keretéből: Balauru a Rapidhoz, Iordache és Peteleu Năvodari-ra, Stere a Brassói Coronához, Zarkovic a ciprusi Aradipuhoz igazolt, míg Punosevac és Cucu visszatértek Galacra, ahonnan kölcsönbe érkeztek a tavaly.

A labdarúgó 2. liga az idén későn, csak szeptember 7-én rajtol, ugyanis 14-14 csapatos csoportokban indul a pontvadászat.


Share Button
Ennyien olvasták: 308

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.