Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Női foci, A-osztály: FCM-Navobi Iași 6-0 (3-0)

Központ szeptember 27, 2012 Sport

fcmNői foci, A-osztály: FCM-Navobi Iași 6-0 (3-0)

Marosvásárhely egyetlen női labdarúgó együttese, az A-osztályos FCM 6-0 arányban leiskolázta ellenfelét, a iasi-i Navobi csapatát hazai pályán, az I. liga Keleti csoportjának második fordulójában. A lányok egy héttel korábban idegenben 11-0-ra kiütötték a buzău-i Viitorul 2010 együttesét, így kapott gól nélkül, maximális pontszámmal listavezető a csapat.

A mérkőzésre a Sziget utcai stadionban került sor, a FCM-FC Argesi B-osztályos férfi labdarúgó mérkőzés után, de egyiken sem tolongtak a nézők, habár a találkozó ilyen módon való műsorra tűzésének bevallott célja az volt, hogy így talán többen maradnak olyan nézők is a mérkőzésre, akik a férfiak találkozójára jöttek.

A gólokat Máté Tünde (18.), Sandu Bianca (28.), Kopácsi Barbara (35.), Sipos Kincső (62.), Jáhn Klaudia (78.) és Samu Krisztina (89.) szerezték.

Székes Károly vezetőedző az alábbi csapatot küldte pályára: Părălută – Göder (72. Sárosi), Pupos, Máté, Sandu, Kopácsi, Ambrus (82. Meleacă), Roca (62. Samu), Gorea (60. Boros), Herczeg (77. Jáhn), Sipos.

Vasárnap, szeptember 30-án a marosvásárhelyi csapat Brassóba látogat a Blue Angels-hez, a csoport rangadójára.

Megyénk második A-osztályos együttese, a szászrégeni Viitorul 0-2 arányban alulmaradt hazai pályán, a buzau-i Viitorul 2010 együttesével szemben.

A következő fordulóban, szeptember 30-án a Viitorul Szászrégen a iasi-i Navobi vendége lesz.


Share Button
Ennyien olvasták: 477

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.