Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

Nosztalgiázó Marosvásárhelyiek

Központ december 20, 2012 Sport

Nosztalgiázó Marosvásárhelyiek

foci

Hétfőn délután, a marosvásárhelyi Sportcsarnokban került sor a Líceumok Ligájára, amelyet a Polgármesteri Hivatal, a helyi tanáccsal és a Joma sportszergyártó céggel közösen rendezett meg.A 3.-4. helyért való mérkőzésen, az Elektromureş Iskolaközpont 4-2 arányban győzte le a Gh. Şincai Iskolaközpont együttesét, míg a döntőben a Szász Albert Sportiskola diákjai, ugyancsak 4-2 arányban diadalmaskodtak, a Transilvania Kereskedelmi Kollégium ellen.

Az esti órákban, érdekes gálamérkőzésre került sor, amelyen városunk egykori legismertebb csapata, a hajdani ASA barátságos mérkőzést vívott a bukaresti Dinamo öregfiúi ellen.

Az ASA színeiben pályára léptek az egykori kedvencek, akik hajdanán történelmet írtak a hazai labdarúgás nagykönyvében és több ezer ember szurkolt nekik a Ligetben szinte minden mérkőzés során.

Nem vehetett részt ezen a mérkőzésen többek közt minden idők legjobb marosvásárhelyi labdarúgója, Bölöni László sem –aki jelenleg Qatarban edz, az Al-Khor együttesénél–, de levélben üdvözölte egykori csapattársait, régi barátait, a hajdani szurkolóit.  

 

 

Share Button
Ennyien olvasták: 325

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.