Központ
2020. október 21. szerda, Orsolya

Összeállt a FCM kerete és a felkészülési mérkőzések programja

Központ július 18, 2012 Sport

fcmÖsszeállt a FCM kerete és a felkészülési mérkőzések programja

Bemutatkozott a vásárhelyi FCM új szakmai stábja, és mindjárt egyértelművé is tették, hogy a cél a visszajutás az 1. ligába. A B-osztályba kiesett együttes jelenleg a helyi sportbázison edzőtáborozik, és a következő napokban több felkészülési mérkőzést játszik. Egyelőre 32 tagú kerettel készülnek, ezt a továbbiakban 25 fősre szűkítik. Az együttes gerincét a tapasztaltabb, idősebb játékosok alkotják, akik közül többet sikerült maradásra bírni, ugyanakkor sok a fiatal van a keretben, akik az új idényben bemutatkozhatnak a B-osztályban és hasznos tagjaivá válhatnak az együttesnek.

„A cél az, hogy a csapat visszajusson az 1. ligába. Legfontosabb feladatunk megértetni a játékosokkal, hogy a 2. ligában ők kerülnek a Steaua, a Dinamo, a Kolozsvári CFR szerepébe, ellenük akar majd nyerni minden együttes. Odafigyeléssel, megfelelő felkészüléssel, összpontosítással azonban képesek vagyunk bárkit legyőzni, és így jövő ilyenkor már 1. ligás szereplésre készülhetünk majd” – bizakodott Anton Heleşteanu a sajtótájékoztatón.

A Marosvásárhelyi FCM keretének összetétele

– Dragoş Balauru, Ciprian Botoşer (Besztercei Gloria), Vlad Negru (FCM II)–kapusok;

– Veres Zoltán (FCM II), Mădălin Olar (FCM II), Cristian Bloj (FCM II), Nicu Epaminonda, Costinel Gugu, Mircea Pop (FCM II), Ionuţ Tătaru (Pandurii Tg. Jiu), Mircea Ungur (Marosvásárhelyi Gaz Metan), Alexandru Vagner, Szilágyi Lóránd, Dan Matei–hátvédek;

– Raul Rus (Kolozsvári Sănătatea), László Csongor (hazatért Kanadából), Răzvan Pădureţu, Victoras Astafei, Răzvan Dîlbea (Nagyszebeni Voinţa), Alexandru Dan (Pandurii Tg. Jiu), Tiberiu Petriş (Marosvásárhelyi Junior), Claudiu Bumba, Viorel Şaim (Turnu Severin), Sergiu Negruţ (Kolozsvári CFR II), Arthur Teut (Snagov), Răzvan Moldovan (FCM II)–középpályások;

– Vlad Bujor, Bogdan Apostu, Tudor Mândruşcă (Kolozsvári CFR II), Dragoş Huiban (FCM Bákó), Kinczel Ervin (FCM A), Sergiu Sălaghie (FCM A)–csatárok.


A FCM a következő együttesek ellen játszik barátságos felkészítő mérkőzést:

Július 18-án Kolozsváron (még meg nem nevezett időpont):

CFR-FCM

Július 20-án Marosvásárhelyen, 10 órától:

FCM-Avantul Szászrégen

Július 25-én Marosvásárhelyen 18.30-tól:

FCM-Sanatatea Kolozsvár

Július 27-én Brassóban 10.30 órától:

FCM-Hapoel Akko (Ízraeli I. osztály)

Augusztus 4-én Brassóban 11 órától:

Corona Brassó (B-osztály)-FCM

Augusztus 8-án Marosvásárhelyen 18.30-tól:

FCM-Lucefarul Nagyvárad

Augusztus 11-én Botosani-ban 11 órától:

FC Botosani-FCM


A felsoroltakon kívül még két barátságos mérkőzést játszanak a marosvásárhelyiek. Augusztus 1-én, hazai pályán a B-osztályos Gyulafehérvár, míg augusztus 10-én, idegenben a suceavai Rapid másodosztályos együttesével.


Share Button
Ennyien olvasták: 359

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.