Központ
2020. május 27. szerda, Hella

Părăluță bajnok lett az Atletico Madriddal!

Czimbalmos Ferenc-Attila június 8, 2017 Sport

A 25 éves targoviște-i illetőségű, de Marosvásárhelyen, a helyi ASA női labdarúgó-együttesében sikereket elért futballista, Andrea Părăluță, a minap spanyol bajnoki címet nyert a madridi Atletico élvonalbeli együttessel.

Părăluță a bajnokság nagyrészén kezdő volt, sőt a sorsdöntő, utolsó fordulóbeli, Real Sociedad elleni, 2-1-re megnyert mérkőzésen, de az előző, az FC Barcelona elleni 1-1-es döntetlenre végződött mérkőzősen is kitűnően védte a madridi alakulat kapuját.

Andreea a minap a romániai sajtónak a következőket mondta a spanyol bajnoki címmel kapcsolatosan:

„Nagyon boldog vagyok, hogy bajnok lehettem az Atletico Madriddal, amiért megdolgoztam, így pályafutásom legszebb pillanatait éltem át. Ez az első bajnoki címem és ezért boldog vagyok. Nagyon sokan voltak mellettünk, hogy a klub történetében először ünnepeljük meg a bajnoki címet, amire büszke vagyok

– mondta el a minap Părăluță, aki az ASA színeiben 2006-ban nyert Románia Kupát.


Andreea a Vásárhelyen eltöltött évek alatt a Szász Albert Sportlíceumban érettségizett évfolyamelsőként, aztán a Petru Maior egyetemen szerzett oklevelet.
Az ASA-val kapcsolatosan a következőket mondta:

„Sajnálatos, hogy a csapat szétesett, főleg az anyagiak miatt. Boldog vagyok, hogy 2016-ban Románia Kupát nyertem a csapattal, amelyben évekig játsztam, ezért is tisztelem a klubot, de ugyanakkor elszomorít, hogy az alakulat nehéz időszakban van jelenleg”.

Share Button
Ennyien olvasták: 601

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.