Központ
2020. szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Szekulovics marad

Czimbalmos Ferenc-Attila november 26, 2014 Sport

szrecsko

Szombaton a Nagyváradi VSK elleni veresége után (76–78 (23:25, 21:18, 18:17, 14:18) a Maros KK vezetőedzője, Srecko Szekulovics fontolgatta a lemondását, majd miután egyeztetett a klub vezetőivel, úgy döntött, mégis marad.

„… Vasárnap átgondolom a jövőmet a klubnál, mert nem akarom, hogy vesztes csapatként tekintsenek ránk, mely egy találkozót sem tud megnyerni. Gratulálok a váradiaknak, habár tudtuk, hogy nehéz ellenfelünk lesz, de olyan értékes játékosai vannak, akik jó döntéseket hoztak a kulcsfontosságú pillanatokban. Ez volt a két együttes közti különbség. Szégyellem magam, hogy három hazai mérkőzésből egyet sem tudtunk megnyerni” – nyilatkozta a Szekulovics a nagyváradiak elleni vesztes meccs után.

Hétfőn tárgyalást folytatott a klub vezetősége és Srecko Szekulovics a közelmúlt eseményeiről. Egy rossz szezonkezdet után két jó meccset játszott az együttes, melyek során sikerült megverni a címvédő Asesoft Ploiești csapatát, de hazai pályán vereséget szenvedtek a Nagyváradi VSK-tól. Mindezeket figyelembe véve a klub vezetősége továbbra is teljes mértékben megbízik az edzőben és játékosaiban. A találkozón szó esett arról, hogy a téli szűnidőben újból tárgyalóasztalhoz ülnek, s akkor döntenek a folytatásról, és a keret összetételéről is.

„A Maros KK-nál folytatja munkáját Srecko Szekulovics, aki az elmúlt két idényben a vásárhelyi férfi kosárlabda legjobb eredményeit érte el az együttessel, azaz a 2012–2013-as idényben ezüstérmesek lettek, a 2013–2014-esben pedig bronzot szereztek” – közölte Cornel Lungu, a Maros KK elnöke.

Legközelebb a Maros KK november 30-án Nagyszebenben, a helyi Atlassib ellen lép pályára a férfi kosárlabda-bajnokság 9. fordulójában.

Share Button
Ennyien olvasták: 737

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.