Központ
2017. augusztus 22. kedd, Menyhért, Mirjam
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Derült
Csütörtök
Derült

Szilágyi Lóránt marad!

Központ február 7, 2013 Sport

loriSzilágyi Lóránt marad!

A FCM-Seso Aranyosgyéres felkészítő mérkőzés félidejében Szilágyi Lóránt balhátvéd tudatta lapunkkal, hogy marad a Marosvásárhelyen, miután kiegyezett a csapat vezetőségével elmaradt anyagi juttatásaival kapcsolatosan. Mint ismeretes, a szurkolók kedvencének számító labdarúgó nemrég a profi liga illetékes bizottságához fordult, kérvén szerződésének felbontását.

A FCM-Seso barátságos mérkőzés egyébként 5-1-re (2-0) végződött, a gólokat S. Stancu (2), Hanca, Cristea és Zagrean szerezték.

A FCM február 7-én, csütörtökön utazik Antalyába, ahol február 9-én, szombaton a Moldova köztársaságbeli első osztályos kisinyovi Rapid, február 13-án, szerdán a dán első osztályos 10. helyezet Hobro IK ellen, míg február 15-én, pénteken az ugyancsak Moldova köztársaságbeli, élvonalban szereplő 4. helyezet FC Milsami Ursidops Orhei ellen játszik felkészítő mérkőzést.

Az utolsó találkozón, február 17-én a szerb első osztály 10. helyezetje, a FC Teleoptik Zemun ellen lép pályára.

A négy, eddig lekötött formaellenőrző mérkőzésen kívül még két alkalommal, eddig még ismeretlen együttesek ellen lép pályára a vásárhelyi B-osztályos együttes.

Ugyancsak az együttessel kapcsolatos hír, miszerint készül a versenyengedélyeztetési iratcsomó, amely az 1. ligás szereplés jogának megszerzéséhez szükséges, s amit a vezetőségnek március 21-ig kell leadnia a Román Labdarúgó Szövetség illetékes bizottságánál.

A több oldalas iratcsomónak tartalmaznia kell mindent, ami bizonyítja, hogy szervezeti, személyzeti, jogi, infrastrukturális, illetve pénzügyi szempontból megfelel a kritériumoknak.


 

 

Share Button
Ennyien olvasták: 120

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.