Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Szilágyi Lóránt marad!

Központ február 7, 2013 Sport

loriSzilágyi Lóránt marad!

A FCM-Seso Aranyosgyéres felkészítő mérkőzés félidejében Szilágyi Lóránt balhátvéd tudatta lapunkkal, hogy marad a Marosvásárhelyen, miután kiegyezett a csapat vezetőségével elmaradt anyagi juttatásaival kapcsolatosan. Mint ismeretes, a szurkolók kedvencének számító labdarúgó nemrég a profi liga illetékes bizottságához fordult, kérvén szerződésének felbontását.

A FCM-Seso barátságos mérkőzés egyébként 5-1-re (2-0) végződött, a gólokat S. Stancu (2), Hanca, Cristea és Zagrean szerezték.

A FCM február 7-én, csütörtökön utazik Antalyába, ahol február 9-én, szombaton a Moldova köztársaságbeli első osztályos kisinyovi Rapid, február 13-án, szerdán a dán első osztályos 10. helyezet Hobro IK ellen, míg február 15-én, pénteken az ugyancsak Moldova köztársaságbeli, élvonalban szereplő 4. helyezet FC Milsami Ursidops Orhei ellen játszik felkészítő mérkőzést.

Az utolsó találkozón, február 17-én a szerb első osztály 10. helyezetje, a FC Teleoptik Zemun ellen lép pályára.

A négy, eddig lekötött formaellenőrző mérkőzésen kívül még két alkalommal, eddig még ismeretlen együttesek ellen lép pályára a vásárhelyi B-osztályos együttes.

Ugyancsak az együttessel kapcsolatos hír, miszerint készül a versenyengedélyeztetési iratcsomó, amely az 1. ligás szereplés jogának megszerzéséhez szükséges, s amit a vezetőségnek március 21-ig kell leadnia a Román Labdarúgó Szövetség illetékes bizottságánál.

A több oldalas iratcsomónak tartalmaznia kell mindent, ami bizonyítja, hogy szervezeti, személyzeti, jogi, infrastrukturális, illetve pénzügyi szempontból megfelel a kritériumoknak.


 

 

Share Button
Ennyien olvasták: 418

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.