Központ
2018. július 22. vasárnap, Magdolna

,,Szívből gratulálok és tovább szurkolok az ASA-nak!”

Czimbalmos Ferenc-Attila május 28, 2015 Sport

– mondta az ASA volt balhátvédje, a 30 éves vásárhelyi születésű Szilágyi Lóránd. Az egy éve a Medgyesi Gaz Metannál játszó labdarúgó szívesen válaszolt a Központ kérdéseire.

Szilagyi Lorand

– Hogy vagy, hogyan megy a játék?
– Köszönöm jól, bár nem igazán vagyok kezdő játékos. A bajnokság elején játszottam öt mérkőzésen, aztán a Gaz Metan-Steaua találkozó során megkaptam a 4. sárga lapom, ami miatt kikerültem a kezdő tizenegyből. Idővel Pustai edző jött a csapathoz, aki egyáltalán nem szavazott bizalmat nekem. Három hete, a Dinamo elleni találkozón voltam újra kezdőjátékos, amikor Buzean négy sárga lapja miatt nem játszhatott, de utána érthetetlen módon újra kikerültem a kezdő csapatból. Ettől függetlenül továbbra is szorgalmasan edzek, várom, hogy újra bizonyíthassak, ha arra lehetőség adódik.

– A következő szezonra is maradsz a Gaz Metannál?
– Szeretnék egy olyan csapathoz elszerződni, ahol igazán szükség van rám, ahol játéklehetőséget kapok, hogy fontos labdarúgója lehessek az együttesnek. Idővel elválik, hogy a 2015-2016-os idényben hol fogok majd futballozni.

– A csapat volt játékosaként, hogyan értékeled az ASA kiváló tavaszi idényét?
– Örülök, hogy ilyen jól ment a játék, hogy ilyen kiváló eredményeket értek el. Már az dicséretes dolog, ha a második helyen végeznek. Kevés az a személy hazánkban, aki sok esélyt adott volna nekik a bajnokság elején. Viszont sajnálom, hogy kevés helyi születésű játékos van az együttesben.

– Mit jelentene a marosvásárhelyieknek egy bajnoki cím?
– Biztos, hogy nagy szenzáció lenne mindenki számára! Szerintem megérdemelnék, ezért szurkolok és gratulálok a játékosoknak, a vezetőségnek a kiváló szereplésért akkor is, ha a pódium első, vagy második fokán végeznek majd!

Share Button
Ennyien olvasták: 948

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.