Központ
2018. július 18. szerda, Frigyes

Tyronn Mitchell aláírt a Maros KK-val

Központ augusztus 29, 2013 Sport

Tyronn Mitchell aláírt a Maros KK-val

tm

A klub elnöke, Cornel Lungu hétfőn bejelentette, hogy aláírták az egy évre szóló egyezményt az amerikai Tyronn Mitchell-lel. A 32 éves, 185 cm magas és 84 kg-os játékos a legutóbbi idényben a konstancai Farul csapatát erősítette. Valójában Mitchell az eddigi teljes hivatásos pályafutását Romániában töltötte, ugyanis 2006-ban végzett a Northwestern State egyetemen. Első szerződését a Nagyváradi MSK-val kötötte, ahonnan sorban a SCM U Craiova és a medgyesi Gaz Metan következett. Tyronn Mitchell az elmúlt idény visszavágóira érkezett újra Romániába, a Farul színeiben 21 mérkőzésen 9,7 pontot, 4,1 lepattanót, 3,7 gólpasszt és 10,1 hatékonysági mutatót jegyzett, átlag 33:46 percben.

 

A kétpontos dobásait 41,3%, a triplákat 30,1%-os sikerrel dobta.

Pontosan 100 mérkőzést húzott le a román élvonalban, emellett van két Románia kupa találkozója a Craiova színeiben és egy All Star Game szereplése 2011-ből.

Tyronn Mitchell ma érkezik Marosvásárhelyre, és azonnal csatlakozik a csapat felkészülésébe. Szrecsko Szekulovics edző akár már a temesvári Timba elleni második (augusztus 31-én szombaton, 17 órától), a szombati felkészülési mérkőzésen be is vetheti az új tigrist.

Az első hazai barátságos találkozóra augusztus 30-án pénteken, 19 órakor kerül sor a marosvásárhelyi Sportcsarnokban.

A belépés a mérkőzésekre díjtalan.


Share Button
Ennyien olvasták: 267

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.