Központ
2020. június 02. kedd, Anita, Kármen

Új vezetőség a FCM élén!

Központ június 20, 2013 Sport

Új vezetőség a FCM élén!

Edi_Iordanescu_e-stireazilei

Egy hírportál (Sport Total FM.ro ) szerint rövidesen új vezetősége lesz vásárhelyi klubnak. A klub tiszteletbeli elnöke dr. Bölöni László, az egykori klasszis labdarúgóból lett világhírű edző lenne. Az új ügyvezető elnök Petriş Tiberiu, akit játékosügynökként, egykori sportkommentátorként, majd a temesvári AEK Politehnica, illetve a kolozsvári Universitatea elnökeként ismernek.

A klubigazgató pedig Daniel Stanciu, egykori újságíró és játékosügynök lesz, aki hasonló tisztséget töltött be a temesvári Politehnica és a Vaslui 1. ligás együtteseinél is. A hírek szerint a vezetőedző Edi Iordănescu lesz, aki korábban edzte már a bukaresti Steauát is, utoljára a 3. ligás Brazi-i Fortuna kispadján ült.  

Az említett honlap információi szerint Petriş Tiberiunak sikerült meggyőznie a helyi városvezetést, hogy biztosítsák a csapat számára az anyagiakat, ugyanakkor újabb mecénások is jelentkeztek. Az új vezetőség vissza szeretné csalogatni azokat az egykori játékosokat, aki az első osztályban is megállták a helyüket, s akikre a jövő csapatát szeretnék építeni.  A Sort Total FM  információi szerint a 2004-ben alapított Marosvásárhelyi FCM az ASA kék-piros színeiben játszana tovább, mi több, a csapat győzelmi lajstromát is átvenné.

Share Button
Ennyien olvasták: 387

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.