Központ
2020. július 14. kedd, Örs, Stella

Újra együtt voltak az ASA aranycsapatának tagjai

Központ június 13, 2013 Sport

Újra együtt voltak az ASA aranycsapatának tagjai

asa

Az elmúlt hét szerdáján, fehér asztal mellett gyűltek össze az ASA fénykorának legjobb labdarúgói, akik nosztalgiázva elevenítették fel az egykori, felejthetetlen mérkőzések mozzanatait, a csodálatos, közös emlékeket. A baráti találkozót az ASA valamikori kedvence, a jelenleg sikeres edzőként tevékenykedő dr. Bölöni László és hajdani vásárhelyi csapattársa, Kanyaró Attila szervezték meg.

Az egykori játékosok közül jelen volt Sólyom Csaba, Czakó János, Kiss Madocsa, Sikó Árpád, Szöllősi László, Ştefan Gligore (Paloma), Onuţan Károly, Fazakas Árpád, Hajnal Gyuszi, Varodi Petru, Kanyaró Attila, Márton Levente, Bíró II. Levente (Laska), Orza Petru, Tâmpănaru Nicolae, Varró Sándor, Ciorceri George, Fodor János és Szabó István.

A  hajdani vezetők, a csapat egykori támogatói, drukkerei és Bölöni László barátai közül ott volt még Cornel Cacovean, az ASA valamikori elnöke, Ördögh Attila, a csapat edzője, dr. Halmágyi Imre, az együttes orvosa, Curtifan Iuliu, a Continental vendéglő egykori vezetője, Csifó Miklós vezetőségi tag, a Gloria húsipari vállalat volt igazgatója, Racolţa Ioan, Marosvásárhely volt prefektusa, Petriş Tiberiu játékosügynök, a FC Junior alapítója, Cristian Tiberiu, a Mondo Trade vezérigazgatója, a játékosok jó barátja, Szalkay József, a Maros KK egykori elnöke és Kincses Elemér színész, rendező, író, utóbbi kettő Bölöni László jó barátjaként és egykori szúrkolóként vett részt az eseményen.

Kanyaró Attila a következőket mondta el a baráti találkozóról:

– Ezek a találkozások, amikor ilyen szép számban összegyűlünk, részben Bölöninek köszönhetőek, ő mindig, mindenhonnan visszakívánkozik szülővárosába, és szívesen találkozik volt csapattársaival. Az első hívó szavára igent mondtunk, ebből is látszik, hogy mennyire összetartóak és lokálpatrióták voltunk. Az akkori aranycsapat tagjai szinte mind Maros megyeiek voltak. Ezzel a találkozással nagy örömet szerzett mindnyájunknak, örök emlék marad számunkra a mai este.


Share Button
Ennyien olvasták: 704

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.