Központ
2020. július 09. csütörtök, Lukrécia

Veterán atléták a Bajnokok, Élsportolók, Sportbarátok Klubjában

Czimbalmos Ferenc-Attila július 20, 2017 Sport

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Maros megyei szervezete és a Pro XXI Sport- és Kulturális Alapítvány (elnöke: Cseh Gábor), a négy éve megalapított Bajnokok, Élsportolók, Sportbarátok Klubjának új idénybeli, első műsorában a magyar és román országos atlétikai bajnokságon nagyszerűen szereplő helyi sportolóit -veterán atlétáit: Barabási Rozáliát, Fülöp Csabát, Böjte Attilát és Csizmadi Zsoltot – hívta meg, akik Marosvásárhely hírnevét 5 arany, 6 ezüst és 1 bronzéremmel öregbítették.

A veterán sportolók készségesen meséltek sikeres pályafutásuk kezdeteiről, majd eddigi legsikeresebb versenyeikről és ugyanakkor jövőbeli terveikről is beszámoltak a jelenlévőknek. A műsort lapunk sportszerkesztője moderálta.

A rendezvényen jelen volt többek közt Kirsch Attila, az EMNT honosítási iroda vezetője, hajdani kosárlabdázó, Csiki Zsolt, a Szász Albert Sportlíceum igazgatója és Kovács Lajos Alpár jogász, városi tanácsos is.

A klub célja, hogy megismertesse Marosvásárhely egykori kiválóságait és jelenlegi sikeres sportolóit a sportbarátokkal is, akiket szívesen látnak a rendezvényeken.


fotók: Szente Anna


Share Button
Ennyien olvasták: 738

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.