Központ
2017. szeptember 23. szombat, Tekla, Líviusz
Eső
Ma
Eső
Helyenként felhős
Holnap
Helyenként felhős
Helyenként felhős
Hétfő
Helyenként felhős

Egy meleg, egy hideg

Szentgyörgyi László február 23, 2015 Tizenegyes

(U–ASA 0-3; Wolfsburg–Hertha 2-1)

Úgy alakult, hogy szinte egy időben, félórányi idő-eltolódással folytak az U–ASA, illetve a Wolfsburg–Hertha meccsek közvetítései.

images

A kolozsvári mérkőzés elég laposnak indult, aztán az ASA első, hazai kiállítással végződő gólját követően a vásárhelyiek végig uralták a játékot. A magabiztos győzelem azt jelzi, van esély a dobogós helyek valamelyikére, a csapat képességei alapján erre alkalmasnak tűnik. Hacsak itt is be nem üt az anyagi csőd. Reméljük, nem így lesz. Mindenesetre jól jönne a városnak, a helyi labdarúgásnak egy európai kupa-szereplés.

Dárdai Pál csapatának wolfsburgi vendégszereplése nem ígért sok jót, különösen az előző fordulóban hazai pályán mutatott játék után. Ennek ellenére végig játékban volt a Hertha, 0-1 után egyenlített, s csupán negyedórával a befejezés előtt kapta a második gólt. A ritkán látott körülmények között esett találat után is volt helyzete az egyenlítésre a berlini csapatnak. A vereség ellenére ezúttal volt tartása a Dárdai-legénységnek, a szervezettség, a küzdeni tudás sem volt idegen a legénységtől. Úgy tűnik, jó úton járnak, ha jönnek az eredmények is, sikerülhet a bentmaradás.

Share Button
Ennyien olvasták: 290

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.