Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Egy meleg, egy hideg

Szentgyörgyi László február 23, 2015 Tizenegyes

(U–ASA 0-3; Wolfsburg–Hertha 2-1)

Úgy alakult, hogy szinte egy időben, félórányi idő-eltolódással folytak az U–ASA, illetve a Wolfsburg–Hertha meccsek közvetítései.

images

A kolozsvári mérkőzés elég laposnak indult, aztán az ASA első, hazai kiállítással végződő gólját követően a vásárhelyiek végig uralták a játékot. A magabiztos győzelem azt jelzi, van esély a dobogós helyek valamelyikére, a csapat képességei alapján erre alkalmasnak tűnik. Hacsak itt is be nem üt az anyagi csőd. Reméljük, nem így lesz. Mindenesetre jól jönne a városnak, a helyi labdarúgásnak egy európai kupa-szereplés.

Dárdai Pál csapatának wolfsburgi vendégszereplése nem ígért sok jót, különösen az előző fordulóban hazai pályán mutatott játék után. Ennek ellenére végig játékban volt a Hertha, 0-1 után egyenlített, s csupán negyedórával a befejezés előtt kapta a második gólt. A ritkán látott körülmények között esett találat után is volt helyzete az egyenlítésre a berlini csapatnak. A vereség ellenére ezúttal volt tartása a Dárdai-legénységnek, a szervezettség, a küzdeni tudás sem volt idegen a legénységtől. Úgy tűnik, jó úton járnak, ha jönnek az eredmények is, sikerülhet a bentmaradás.

Share Button
Ennyien olvasták: 645

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.