Központ
2020. július 14. kedd, Örs, Stella

Kupaszerda: Reális eredmények

Szentgyörgyi László február 19, 2015 Tizenegyes

(Schalke–Real Madrid 0-2; Basel–Porto 1-1)

A vártnál könnyebben nyert a Real, pedig az első közel félórában még úgy tűnt, a Schalke akár meg is szorongathatja a királyi gárádt. Kezdetben daráltak rendesen a németek, két gólhelyzetet is összehoztak, de aztán következett Ronaldo fejesgólja, majd Huntelaar kiválása, ami végleg szárnyát szegte a Di Matteo-legénységnek. A mérkőzés hajrájáig többnyire az történt a pályán, amit Ancelotti tanítványai akartak, akár növelhették is volna előnyüket CR-ék. Aztán az utolsó negyedórára felpörgött a meccs, előbb Platte találta el a felső lécet, majd Marcello rúgott egy védhetetlen gólt a hosszó sarokba, amivel végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát.

schalke-04-vs-real-madrid

A jelek szerint a Real kiheverte a városi rivális Atleticotól kapott zakót, s bár a La Coruna ellen még nem igazán ment a játék, tegnap Gelsenkirchenben már úgy tűnt, nyoma sincs a kudarc okozta fejetlenségnek, újra sínen a Real.

A másik mérkőzésen, miután a hazaiak már a 11. percben vezetést szereztek, szinte egykapúra folyt a játék. A kérdés csak az volt, meddig bírja a Real és Inter egykori játékosa, az argentin Walter Samuel által vezetett védelem a vendégek ostromát. Nos, bírta, el egészen a 79. percig, akkor a portugálok büntetőből egyenlítettek.

Az első mérkőzések eredményei, a mutatott játék alapján kijelenthető: a visszavágok egyértelmű esélyesei a tegnapi vendégcsapatok.

Share Button
Ennyien olvasták: 721

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.