Központ
2017. december 13. szerda, Luca, Otília
Eső valószínű
Ma
Eső valószínű
Borús
Holnap
Borús
Jórészt felhős
Péntek
Jórészt felhős

„Ne röhögtessenek, nincs jó kedvem…”

Szentgyörgyi László február 22, 2015 Tizenegyes

Így fogalmazott José Mourinho, a Chelsea menedzsere a Burnley elleni, 1-1-re végződött szombati találkozó után, amelyen a játékvezető kiállította a kékek középpályását, Matics-ot, aki egy ellene elkövetett durva szabálytalanság után meglehetősen ingerülten reagált. Az addig is keményen, agresszíven és tegyük hozzá: jól focizó vendégek a meccs végén egy fejesgóllal egyenlítettek, hatalmas pontot szerezve, ami jól jöhet még a végelszámolásnál.

jose mourinho

„Öt pont az előnyünk az élen, beszélhetnék a bajnoki címről, de minek? Bármikor jöhet még egy ilyen meccs, és hamar elszáll az esélyünk a győzelemre. Nem bántam meg, hogy korábban azt mondtam, a játékvezetők ellenünk vannak, sőt, örülök, hogy nem vagyok hülye, és néhány hónapja megértettem, mi folyik itt” – fejezte be idegesen Mourinho.

A vetélytárs Manchester City kiütéses győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United ellen (5-0), öt pontra megközelítve az éllovast.

Kikapott viszont a Manchester United a Swansea-tól, bizonyítva ezáltal, hogy hiába a pénz, a tudás – mert Van Gaal szakmai tudását senki sem vitatja –, világverő csapatot nem könnyű összeállítani. Az MU hiába szerzett vezetést, s támadta végig a teljes második félidőt, mégis vereséggel zárta wales-i vendégcszereplését. Ilyen a foci…

 

Share Button
Ennyien olvasták: 318

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.