Központ
2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna, Tiborc

„Ne röhögtessenek, nincs jó kedvem…”

Szentgyörgyi László február 22, 2015 Tizenegyes

Így fogalmazott José Mourinho, a Chelsea menedzsere a Burnley elleni, 1-1-re végződött szombati találkozó után, amelyen a játékvezető kiállította a kékek középpályását, Matics-ot, aki egy ellene elkövetett durva szabálytalanság után meglehetősen ingerülten reagált. Az addig is keményen, agresszíven és tegyük hozzá: jól focizó vendégek a meccs végén egy fejesgóllal egyenlítettek, hatalmas pontot szerezve, ami jól jöhet még a végelszámolásnál.

jose mourinho

„Öt pont az előnyünk az élen, beszélhetnék a bajnoki címről, de minek? Bármikor jöhet még egy ilyen meccs, és hamar elszáll az esélyünk a győzelemre. Nem bántam meg, hogy korábban azt mondtam, a játékvezetők ellenünk vannak, sőt, örülök, hogy nem vagyok hülye, és néhány hónapja megértettem, mi folyik itt” – fejezte be idegesen Mourinho.

A vetélytárs Manchester City kiütéses győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United ellen (5-0), öt pontra megközelítve az éllovast.

Kikapott viszont a Manchester United a Swansea-tól, bizonyítva ezáltal, hogy hiába a pénz, a tudás – mert Van Gaal szakmai tudását senki sem vitatja –, világverő csapatot nem könnyű összeállítani. Az MU hiába szerzett vezetést, s támadta végig a teljes második félidőt, mégis vereséggel zárta wales-i vendégcszereplését. Ilyen a foci…

 

Share Button
Ennyien olvasták: 655

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.