Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Tizenegyes

Központ február 8, 2015 Tizenegyes

A foci világából

fociEZ

Új rovatot indítunk, méghozzá a fociról.

Sokáig rágódtunk azon, van-e értelme egy újabb, sokadik hasonló oldalnak, az erre szakosodott, hatalmas apparátussal működtetett nyomtatott sportlapokhoz, portálokhoz képest tudunk-e újat mondani, de végül úgy döntöttünk: belevágunk. Merthogy nem tájékoztatni, híreket megosztani akarunk – természetesen azt is –, hanem társalogni, élményeket megosztani, véleményeket kicserélni. Merthát végül is egymás közt vagyunk. Mi, a foci szerelmesei.    

A politikáról, a nőkről és a fociról mindenkinek megvan a maga tévedhetetlennek hitt véleménye – tartja a mondás. A politikából többnyire kiábrándultunk, a nők belőlünk ábrándultak ki – biztosítalak, te sem úszod meg! –, nem marad más, csak a foci! Amelyről köztudomású: a legcsodálatosabb sportág – leképezi magát a világot.

Ahol négy-öt drukker összehajol, ott máris megvan a közösség! Legyen a mi közösségünk tagja, írjon az sztgyorgyi@yahoo.com e-mailcímünkre, telefonáljon, küldjön sms-t a 0741 676482-es telefonszámunkra! Írjuk, szerkesszük együtt a Tizenegyest!

Share Button
Ennyien olvasták: 747

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.