Bojte
Egyéb

A Vígszínház járt Böjte Csaba gyerekeinél

A Vígszínház járt Böjte Csaba gyerekeinél

bojte„Tusnádfürdői otthonunkra egy nagyon szép, »Víg« hét virradt. Eszenyi Enikő nagyszerű színművész és nemes-szívű ember eljött az általa vezetett Vígszínház néhány tagjával, és gyerekeinknek egy felejthetetlen hetet ajándékoztak. A vidám együttlétből egy produkció született, melyet szombat délután a »nagyérdemű« tusnádfürdői nézőközönségnek elő is adtak. Mindenki önfeledten játszott, kacagott és tapsolt” – olvasható Böjte Csaba július 10-i bejegyzése a Dévai Szent Ferenc Alapítvány honlapján.

A Vígszínházból érkező csapathoz a hét végén csatlakozott Eszenyi Enikő igazgató is. A táborban a különböző foglalkozások mellett a gyerekek a Rómeó és Júliából jeleneteket, A padlásból és a Túl a Maszat-hegyenből pedig dalokat tanulnak meg.

„Isten fizesse, amiért ezek az ünnepelt színészek újból bebizonyították, hogy a társadalom két széle nincs is olyan messze egymástól. Jó volt látni, hogy a sikeres, befutott fővárosi ember, és a társadalomról leszakadó családok kis egyszerű gyermekei milyen nagy szeretettel, örömmel tudnak együtt lenni, örvendeni kölcsönösen, tiszta szívvel egymásnak. Bennem az emberi jóságba vetett hitet ezek a szép események táplálják” – írja Csaba testvér.Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.