Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Edzőtábor előtt a FCM

Központ június 24, 2011 Egyéb kategória

FCMEdzőtábor előtt a FCM

Egy hete kezdte meg a felkészülést a marosvásárhelyi FCM labdarúgócsapata Ovidiu Sabău vezetésével. Sokan távoztak a keretből, helyükre jobb képességű, a szurkolók számára még ismeretlen játékosok kerültek, így a brazil Eduardo Brock középhátvéd (Gremio Porto Alegre), Diego Marder jobbhátvéd (Botafogo), Celsinho (Sporting Lisszabon), a kenyai válogatott Jamal Mohamed (Kazma Sporting Club Kuwait), a holland Moussa Kalisse (FC Dordrecht), valamint a hazai bajnokságokból már ismert Ilyés Róbert (Brassó), Pădureţu, Nicu Epaminoda (Urziceni), Vişan Creţu (Delta Tulcea), Claudiu Bumba (FC Maramureş Universitar Nagybánya) is a FCM-játékosai lettek.

 

Íme a teljes 19-es keret Caparco, Goia, Negru – kapusok; Iencsi, Cr. Muntea­nu, D. Matei, Nicu Epaminoda, Vişan Creţu, Marder, Brock, Fl. Dan, Vasilache, Ilyés, Pădureţu, Bumba, Târnăvean, Saim, Astafei, Celsinho – mezőnyjátékosok. A kerethez csatlakoztak még Balauru, Vagner, Szilágyi, Vârtic és Petcuţ, akik a második csapattal tartottak a Sporting Suceava elleni osztályozóra, továbbá Ruiz, Maussa Kalisse, Issa Ba és Didi, akik később csatlakoztak a kerethez. Topics továbbra is lábadozik a súlyos tavaszi sérülése után. 

Távozott a keretből Şteţca, Dănălache, Fernandes, Zaharia, Balau, Miclaus, Stere, Donadoni, Bitiş, Rus, Cordoş és Raduţă. A kapus-edzői feladatokat ezután a besztercei Aurel Nalaţi veszi át Fekete Károlytól. Mint Sabău edző elmondta, még legalább 3–4 játékos érkezik a nyár folyamán, főleg a csatársort szeretnék megerősíteni, így nagyon jó játékosokra van szükség.

A csapat jelenleg a President szállodában van edzőtáborban, majd 28-án ausztriai edzőtáborba utazik, ahol több barátságos mérkőzésen vesz részt. Négy ellenfelet sikerült eddig egyeztetni: július 2-án a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta, 4-én az ukrán Metalurg Donyeck, 6-án az orosz Amkar Perm, 10-én a bolgár Levszki Szófia lesz az ellenfél.

Share Button
Ennyien olvasták: 255

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.