Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Egyre gazdagabb a Tuborg Green Fest Félsziget programja

Központ augusztus 18, 2011 Egyéb kategória

fsz

Egyre gazdagabb
a Tuborg Green Fest
Félsziget programja

Már szinte teljesen végleges a Tuborg Green Fest Félsziget zenei programja, és számos kulturális eseményt és szabadidős tevékenységet is bejelentettek a szervezők.

Kultúrpart színház

A Tuborg Green Fest Félsziget színházi kínálata azon túl, hogy előadásokat mutat be, lehetőséget is kínál a félszigetezőknek, hogy magukat színházi helyzetekben kipróbálják, valamint olyan eseményeket is tartogat, amelyekben a színház kilép a Kultúrpart „sarokból”, és a fesztivál egész területét bejárja. Az Utcaszínházi Alkotóközösség nyilvános maszkos műhelyeket tart a félszigetezők számára. A munka végén, vasárnap délután egy nagy karneváli improvizációban birtokba veszik a fesztivált a fiatal botcsinálta és hivatásos színészek.

PORT.ro Movie & Dance Tent

Latino- és hastáncbemutatókkal és oktatással, hagyományos táncházzal és gazdag filmkínálattal várja a látogatókat a fesztiválon a PORT.ro Movie & Dance Tent. A sátor filmprogramjában az Alter-Native rövidfilm-fesztivál kínálatából láthatnak válogatást a nézők, romániai filmesek alkotásait tekinthetik meg, illetve nemzetközi filmek is lesznek – többek közt Susanne Bier idén Oscarral díjazott alkotása, az In a Better World. Szintén ezen a helyszínen kerül sor augusztus 27-én a Trailer-függők Félszigete című három órás trailer-maratonra.

Art by Chance

A világ legnagyobb köztéri művészeti eseménye a Tuborg Green Fest Félszigetre érkezik! Az Art by Chance nagyon rövid filmek fesztiválja több mint kétszáz városban, több mint húszezer kivetőn zajlik, a fesztivál kivetítőin összesen 23 félperces filmecskét vetítenek a koncertek előtt és között, így a félszigetezők akkor is belebotolhatnak a művészetbe, amikor nem is számítanak rá.

MIÉRT Pub

A Magyar Ifjúsági Értekezlet helyszínén minden reggel kávéval, sütivel, vízipipával és masszázzsal kezdődik, majd társasjátékokkal, a Nekem 800 vetélkedővel és a humorprogrammal folytatódik, amelynek keretében többek közt sor kerül az Open Stage Székelylend exkluzív erdélyi lemezbemutatójára. Fellép Badár Sándor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter és a Humorfesztesek ligája is bemutatkozik.

Vetélkedők, versenyek

A Tuborg Green Fest Félsziget versenyt indított a héten Festival Starter néven, amelynek nyertese barátaival együtt sztárként élheti meg Románia legnagyobb fesztiválját. A VIP jegyet, luxusszállást, helyszínre szállítást, ételt-italt és költőpénzt kínáló versenybe máris több mint ötszázan iratkoztak be.

Sikeresnek bizonyult a Félsziget-póló megtervezésére meghirdetett pályázat is: 109 alkotást neveztek a versenybe. A szavazás még zajlik a fesztivál Facebook-oldalán, a nyertes pedig zsebre teheti az eladásokból származó profitot.

A Tuborg Green Fest Félsziget 2011-es kiadására augusztus 25-28-án kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában.

A rendezvényre jegyeket az Eventim hálózatában és a www.eventim.ro oldalon lehet vásárolni. További információk: www.felsziget.ro


flesziget_nagy_uccso


A Tuborg Green Fest Félsziget 2011 eddig bejelentett fellépői:

Aug. 25: Guano Apes * Tankcsapda * Foreign Beggars * K’s Choice * Zdob si Zdub * Palotai vs. DJ Vasile * Parno Graszt * R.O.A. * Magashegyi Underground * Urma * Stereo Palma * Recycle Bin * Katapult * Kid Chriss

Aug. 26: Kasabian * Danko Jones * Markus Schulz * Andy C * N.O.H.A * Sunnery James & Ryan Marciano * Belga * Intim Torna Illegál * Tündérground * Grimus * Reality Engine * Les Elephants Bizarres * The MOOoD * Fading Circles

Aug. 27: Iggy & the Stooges * Chase & Status and MC Rage * Nick Warren * Subscribe * Şuie Paparude * Moby Dick * Anima Sound System * Vad Fruttik * Alvin és a mókusok * Luna Amară * Horace Dan D * Goranga&Missile * AIM

Aug. 28: Within Temptation * Hammerfall * Gentleman and the Evolution * Dub FX * Tiga * Borgore * Pokolgép * Ganxsta Zolee és a Kartel * Compact * Vunk * Guess Who * Mihai Popoviciu * Toulouse Lautrec

 


Share Button
Ennyien olvasták: 295

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.