Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Erdélybe hazajönnek Vecáék

Központ május 10, 2011 Egyéb kategória

Erdélybe hazajönnek Vecáék

vecaTöretlen sikerüknek köszönhetően újabb erdélyi turnésorozatra készülnek az X-Faktor sztárjai, ám ezúttal a mentorok sem maradnak le a gáláról. A május 9–25. között sorra kerülő koncertek helyszínéül, a szervezők (Defender Productions rendezvényszervezői iroda) nyolc erdélyi várost választottak. Köztük természetesen helyet kapott Marosvásárhely is, ahol a kilenc X-Faktoros, a két mentor és a partiumi Control Dance tánccsoport felejthetetlen estet varázsolnak majd a rajongók számára. Az X-Faktor tehetségkutató egyik legnagyobb ajándéka Janicsák Veronika, akinek tisztasága, csodálatos előadásmódja megérintette a nézők szívét a határon túl is. Vecával nemzetközi sikeréről, a műsort követő életéről, valamint erdélyi fellépéseiről beszélgettünk.

 


– Te hogyan éled meg a nemzetközi sikert?

– Természetesen mindenhol nagy öröm a közönség szeretete, és ez független az országhatároktól, de az a szeretet, ami minket Erdélyben fogadott az eddigi fellépéseken, az egészen rendkívüli volt. Nagyon várom az újabb koncerteket.

– A műsort követően mennyiben változott meg az életed?

– A verseny óta teljesen felfordult minden! Reggeltől délutánig interjúk, próbák, egyeztetések a partnerekkel, a stábbal, délután utazás, fellépések, éjjel vagy hajnalban haza.

– Miben változtatott meg a verseny?

– Remélem semmiben. Szeretnék ugyanaz a lány maradni, nem akarok sztár vagy celeb lenni. Az a cél, hogy igazi művésszé váljak, aki a gondolataival és a zenéjével varázsol. Az érdeklődést semmiképp nem a magánéletemmel szeretném felkelteni.

– A múltkor az egyik erdélyi koncerten levetted a cipődet.

– Igen, akkor úgy kényelmesebb volt. Szeretek mezítláb lenni, szabad érzés. Az egyszerűség híve vagyok, a versenyben is az a dal hozta meg az áttörést, amikor egyenes hajjal, egyszerű ruhában énekelhettem és saját magamat adtam. A közönséget nem lehet becsapni, pontosan tudják, mi az, ami szívből jön.

– A Most múlik pontosan című dal előadása is szívből jött és a szívekbe talált.

– Remélem, hogy így van! Fantasztikus élmény, amikor egy sportcsarnok közönsége énekli velem a dalokat, vagy éppen teljes csöndben hallgatja azokat. Szeretnék a közönség szeretetéből minél többet visszaadni.

–Erdélyben rengeteg szeretetet kaptatok. Milyen érzés itt fellépni?

– A csodálatos közönségen túl személyes kötődésem is van, nagymamánk nagyváradi, keresztapánk aradi. Regina nővéremmel, aki a menedzserem, különös lelkesedéssel készülünk az utazásra, Erdélybe mindig hazajövünk. Január óta terveztünk egy aradi közönségtalálkozót, de sajnos eddig ez nem jött össze, most lesz alkalmam találkozni az ottani rajongókkal és rokonokkal is.

– Híres vagy arról, hogy közönségtalálkozókat szervezel, szívesen dedikálsz, fényképezkedsz a rajongókkal, viszont az előző erdélyi turnédon ez mégsem jött ez össze.

– Pontosabban eddig egy volt, de hamarosan eljön az ideje, hogy sűrűbben rendezzünk közönségtalálkozókat. Szomorú is voltam, hogy nem volt erre idő a múltkor, attól méginkább, hogy félreértések miatt csalódást kellett okoznunk néhány érdeklődőnek. Megpróbálunk erre jobban figyelni most, és a lehető legtöbbet adni Aradon és a májusi turnésorozat többi állomásán is.


 

Névjegy

Janicsák Veronika 1898. október 19-én született Budapesten.

Először a Csillag Születik tehetségkutatóban tűnt fel, ahol az akkor 17 éves fiatal lánynak mindössze a középdöntőig sikerült eljutnia. 2010-ben az X-Faktor műsorban újra szerencsét próbált, ahol a 4. helyen végzett. Első lemeze Az első X címmel jelent meg, melyre a műsor során előadott dalok kerültek fel. Sikere hamar elkönyvelhető volt, hiszen 2011. elején több hétig vezette a Mahasz Top 40 listáját, így lemeze a platina címet is kiérdemelte, megelőzvén az X-Faktor első három helyezettjét.


 


Újra Erdélybe készülnek az X-Faktor sztárjai

A DEFENDER Productions rendezvényszervező iroda május 9–25. között újra megszervezi a jól ismert X-Faktor tehetségkutató sztárjainak erdélyi turnéját. Úgy a műsor, mint a legjobb előadók népszerűsége töretlen, az eddigi erdélyi koncertek óriási sikere után, újabb városokban varázsolják el rajongóikat. Az esemény állomásai: Nagyvárad, Arad, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy, Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós és Zilah.

A marosvásárhelyi gála rendkívül nagyszabásúnak és emlékezetesnek ígérkezik. A jó hangulatról és a fergeteges buliról kilenc X-Faktoros versenyző gondoskodik majd: Vastag Csaba (a verseny nyertese), Takács Nikolás, Király L. Norbi, Janicsák Veca, Vastag Tamás, Wolf Kati, Shodeinde Dorka, Summer Sisters és a Non Stop. Ezenkívül színpadra lép Keresztes Ildikó és Nagy Feró, a műsor két mentora, valamint a partiumi Control Dance tánccsoport is.

A koncertre május 23-án kerül sor, 19 órai kezdettel a marosvásárhelyi Sportcsarnokban. Jegyek elővételben a GaGa Rádióban, a Kultúrpalota jegypénztáránál, valamint a Zebra CD Centerben. Egy jegy ára: 25 lej, helyszínen 30 lej.DEFENDER Kulturális Egyesület

Elérhetőség: Fülöp G. Imre (menedzser)

Telefon: 0040-744-288.570,

E-mail: office@defender-productions.net

Web: http://www.defender-productions.net

Share Button
Ennyien olvasták: 269

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.