Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Farsangi fánk a Philotheában

Központ március 10, 2011 Egyéb kategória

Farsangi fánk a Philotheában

 philok
Móka, kacagás és jókedv jellemezte a minden évben megrendezésre kerülő farsangi mulatságot a Philothea Klubban. A közel háromórás rendezvény jó alkalom volt a gyerekek számára, hogy egymással ismerkedjenek, csapatépítő játékokban vegyenek részt, és természetesen nem maradt el a frissen sült fánk sem.

 Március 5-én délben 12 órakor huszonhárom ismeretlen ismerős lepte el a Kossuth utcai Philothea Klubot. Az idei farsangra ellátogatott a tavasz tündére és számos pillangó, boszorka, spanyol táncosnő, mackó, jósnő, cigányasszony, cowboyok, kalózok, virágok, mi több, az eseményt megtisztelte jelenlétével Harry Potter, a Rózsaszín Párduc, valamint egy világhírű rocksztár is.

Legizgalmasabb pillanatnak a japán foci és a pánkó majszolása bizonyult, ám a szituációs játékot is kellő furfanggal, találós kérdésekkel fűszerezve, csattanók kidolgozásával oldották meg az alig negyedikes diákok.

Belényesi Gabriella, a klub ügyvezetője elmondta lapunknak, öröm minden alkalommal gyerekzsivajjal megtölteni a Philotheát és vidám lurkókkal újra gyerekké válni: „Minden gyerekprogram keretén belül próbálunk újabb játékokat levezetni, főképp ismeretfejlesztőket. Ugyanakkor arra is figyelünk, hogy a kikapcsolódás mellett valamit tanuljanak is. Ezúttal egy történetet osztottam meg velük, és felhívtam a figyelmüket arra, hogy ne feledjék, Isten mindenkit egyedinek teremtett, más-más adottságokkal megáldva minket. Arra bátorítottam őket, dolgozzanak azon, hogy saját személyiségük kialakuljon, ne pedig mások utánzása vezérelje őket.”

Eredményhirdetés előtt a mozgékony társaság kitáncolhatta magából az iskolában felhalmozott stresszt, vonatozhattak, majd egy közös fotó erejéig mindenki torkaszakadtából kiabálhatta, hogy farsaaaaang! Hosszas tanakodás után a zsűri is kiosztotta a különdíjakat és a nyereményeket, viszont arra is figyelt, hogy senki ne távozzon üres kézzel.


Share Button
Ennyien olvasták: 279

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.