Egyéb

FCM–U Kolozsvár 0–2

Vereséggel búcsúzott a FCM közönségétől

FCM–U Kolozsvár 0–2

Már a 4. percben büntetőhöz jutott Sabău legénysége, miután a kolozsvári Cucui a tizenhatos területén buktatta a betörő Astafeit. Fl. Dan csapatkapitány bal sarokba tartó lövését Matache gyors vetődéssel hárította. Az első félidő végéig szinte csak a középpályán folyt az oda-vissza adogatás, a kolozsváriak védekező stílusban futballoztak, a hazaiak meg nehezen alakítottak ki gólhelyzetet. A félidő vége felé előbb Păcurar távoli, majd Cojocnean bal lábas, közeli lövését hárította Balauru, aztán Fl. Dan 25 méteres bombája szállt mellé.

Az 52. percben Fernandes a tizenhatos előterében felvágta Machadót, a szabadrúgást Păcurar, a sorfal mellett, jobbal a jobb sarokba helyezte. 0–1. A kapott gól után a hazaiak edzője csatasorba állította a védőt, Lucian Munteanut, majd Răduţát és Ruizt, de egyikük sem jeleskedett. A kolozsváriak még szereztek egy gólt a 74. percben Machado révén, aki nagy hazai védőhiba révén lett eredményes.

Ezzel a vereséggel a FCM a 11. helyen zárta a bajnokságot, 45 pontot szerezve, 12 győzelemmel, 9 döntetlennel és 13 vereséggel. Mindenképp dicséretre méltó az együttes bajnokság végi teljesítménye, hiszen a bajnokság kezdetén sokan biztos kiesőnek vélték az együttest. Ami megnyugtató és főleg érdekesség számba menő a csapattal kapcsolatosan, hogy a vezetőség jövőre erősíteni fogja a játékoskeretet, az edző is marad, akivel szóban már megegyeztek, így minden valószínűséggel egy jobb, ütőképesebb együttes alakulhat ki Marosvásárhelyen a következő idényre.


Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.