Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Legyél zöld a Tuborg Green Fest Félszigeten!

Központ augusztus 23, 2011 Egyéb kategória

Legyél zöld a Tuborg Green Fest Félszigeten!fsz

 Románia legnagyobb fesztiválja, a Tuborg Green Fest Félsziget hagyományaihoz híven idén is kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, ezért az ország egyik legnagyobb környezettudatossági programjával, a Zöld Ernyő (Umbrela Verde) szervezettel közösen gondoskodik róla, hogy a fesztiválozók megfelelő jutalomban részesüljenek környezettudatos viselkedésükért.

 A Zöld Ernyő kampányt 2007-ben indította el a Tuborg, a Környezetvédelmi és Erdőgazdálkodási Minisztériummal partnerségben. A kampány célja azon romániaiak téves mentalitásának megváltoztatása, akik úgy gondolják, hogy a cselekedeteik nem számítanak; tehát a program szándéka a személyes példamutatás fontosságának kihangsúlyozása. Ezért a Tuborg Green Fest Félszigeten a Zöld Ernyő kendőkkel, Tuborg sörrel, pólókkal és sapkákkal jutalmazza a legkörnyezettudatosabb félszigetezőket, cserébe az általuk összegyűjtött műanyag poharakért és pillepalackokért.

Ezen kívül a Zöld Ernyő a helyszínen számos meglepetéssel és tevékenységgel várja a fesztiválozókat. A félszigetezők itt elkészíthetik saját személyre szabott „ECO Style” trikójukat, részt vehetnek a legkörnyezetbarátabb öltözékek versenyén, vagy baráti üzenetet írhatnak a természetnek az erre a célra készült óriáspanóra. Ugyanitt óriásszobrokat is lehet építeni újrahasznosítható hulladékból.

És mivel a környezetvédelem és a szórakozás jól megfér egymás mellett, a Tuborg Chillout Zone nevű helyszínen a közönség a Groove ON zenéjére lazulhat, a Tuborg bárnál hűsölhet, vagy függőágyakban, kanapékban és fotelekben pihenheti ki az egész éjszakás bulizást.

És ezzel nem ért véget a meglepetések sora: a www.felsziget.ro oldalon és a Facebookon hamarosan további részleteket árulnak el a szervezők.

flesziget_nagy_uccso

A Tuborg Green Fest Félsziget 2011-es kiadására augusztus 25-28. között kerül sor Marosvásárhelyen, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában. A rendezvényre jegyeket az Eventim hálózatában és a www.eventim.ro oldalon lehet vásárolni. További információk: www.felsziget.roShare Button
Ennyien olvasták: 281

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.