Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Még egy dal Szabó Elődtől

Központ május 10, 2011 Egyéb kategória

Még egy dal Szabó Elődtől

 szabo_elodAz egyre népszerűbb, tehetséges és kellemes hangú szászrégeni pop-rock énekes, Szabó Előd jó ütemben halad azon a kitaposott úton, melyre az X-Faktornak köszönhetően is jutott. Bizonyos okok miatt megszakadt az eddigi lemezkiadóval a kapcsolatuk és a menedzs­ment is, de ettől Előd nem csüggedt el, saját magukat irányítják, menedzselik.

 

Márciusban Budapesten egy vadonatúj dalt készített egy ismert magyarországi producerrel, aki az X-Faktorban eddig részt vett, leendő sztárokkal dolgozik. A dal zeneszerzője, producere a híres magyarországi Szabó Z., aki a hangszereléssel is foglalkozik, míg a szövegíró Szabó Előd. A dal címe: Még egy dal. Mint Szabó Előd elmondta, rövidesen Erdélyben is valamennyi kereskedelmi és közszolgálati rádióban játszani fogják a fülbemászó, melankolikus számot, sőt Magyarországon is, ahol számos kereskedelmi rádióban lesz hallható, s valószínűleg májusban kislemez is megjelenik.
Szabó Előd elmondta, hogy Zürichben, az ottani magyar közösségek meghívására márciusban egy fergeteges, több mint 500 néző előtt koncertezett, ahová novemberre visszahívták már együttesével, a Titánnal, egy adventi koncertsorozatra. A koncertturné három állomása Genf, Bern és Zürich lesz. Az énekes megjegyezte, jelenleg körvonalazódik az év végi, amerikai koncertturnéjuk, sőt Németországból is kaptak meghívást.


Share Button
Ennyien olvasták: 204

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.