Központ
2017. november 20. hétfő, Jolán
Havazás
Ma
Havazás
Havazás
Holnap
Havazás
Borús
Szerda
Borús

Még egy dal Szabó Elődtől

Központ május 10, 2011 Egyéb

Még egy dal Szabó Elődtől

 szabo_elodAz egyre népszerűbb, tehetséges és kellemes hangú szászrégeni pop-rock énekes, Szabó Előd jó ütemben halad azon a kitaposott úton, melyre az X-Faktornak köszönhetően is jutott. Bizonyos okok miatt megszakadt az eddigi lemezkiadóval a kapcsolatuk és a menedzs­ment is, de ettől Előd nem csüggedt el, saját magukat irányítják, menedzselik.

 

Márciusban Budapesten egy vadonatúj dalt készített egy ismert magyarországi producerrel, aki az X-Faktorban eddig részt vett, leendő sztárokkal dolgozik. A dal zeneszerzője, producere a híres magyarországi Szabó Z., aki a hangszereléssel is foglalkozik, míg a szövegíró Szabó Előd. A dal címe: Még egy dal. Mint Szabó Előd elmondta, rövidesen Erdélyben is valamennyi kereskedelmi és közszolgálati rádióban játszani fogják a fülbemászó, melankolikus számot, sőt Magyarországon is, ahol számos kereskedelmi rádióban lesz hallható, s valószínűleg májusban kislemez is megjelenik.
Szabó Előd elmondta, hogy Zürichben, az ottani magyar közösségek meghívására márciusban egy fergeteges, több mint 500 néző előtt koncertezett, ahová novemberre visszahívták már együttesével, a Titánnal, egy adventi koncertsorozatra. A koncertturné három állomása Genf, Bern és Zürich lesz. Az énekes megjegyezte, jelenleg körvonalazódik az év végi, amerikai koncertturnéjuk, sőt Németországból is kaptak meghívást.


Share Button
Ennyien olvasták: 75

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.