Uncategorized

Napi horoszkóp – Augusztus 15.

Kedves Kos! Ma megint kétségek gyötörnek, gondterhelt vagy. Bizonyosságot szeretnél, hogy még időben határoztad el magad a sorsdöntő lépésre. Rágódsz azon is, hogy mi lenne a helyesebb: kiharcolni a képességeidet megillető helyet, vagy félreállni, csendesen meghúzódni a háttérben. Attól is szenvedsz, hogy nem fordulhatsz senkihez tanácsért.

Kedves Bika! Megmaradni egy adott pályán viszonylag könnyű, de egy szinttel feljebb kerülni nagyon nehéz. Nehezebb, mint hitted. Úgy véled, sikerült végre megkapaszkodnod ezen a magasabb szinten. Szakmai sikereid biztos alapon nyugszanak, és ami a legfontosabb: nem kell mindent elvállalnod. Egy udvarias elutasítás csak presztízsedet növeli.

Kedves Ikrek! A környezet gyönyörű, nyugalmadat senki sem zavarja. Kár, hogy a romantika meg sem érint. Nem kellene olyan keménynek, realistának lenned, mert sok kellemes, feledhetetlen élménytől fosztod meg magad. Aki az éjszaka világító Hold láttán különböző kráterekre gondol, sosem fogja érezni a varázst, melyet mások rajongásig szeretnek.

Kedves Rák! Szerelmi életedben változások előtt állsz, a konfliktushelyzet nehezen oldható. Légy figyelmesebb, meglehet, nem csak a másik fél hibázott, hanem te is. Próbálj nyugodt maradni, bár ez nem igazán a te napod. Ha sikerül kibékíteni partneredet, holnap már felhőtlen lesz a pihenés. Lazíts, nem ártana, délután mozognál is egy keveset.

Kedves Oroszlán! Mivel nem kell számolni a kedvezőtlen hatásokkal, nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Értékes gondolatok, nagy elhatározások születhetnek, ha jut időd önmagadra és lazítasz egy kicsit. Kibogozhatod zűrzavaros életednek összekuszált szálait. És ha sikerült elméletben, hozzáfoghatsz, hogy mindezt a gyakorlatban is megvalósítsd.

Kedves Szűz! Nagy csalódást okozott neked valaki, akiért tűzbe tetted volna a kezed. Elkeseredett, szomorú vagy, és úgy érzed, ez a további barátságot megkérdőjelezi. Sajnos nem érdemes több időt pazarolni rá. Valahogy mégis képtelen vagy túltenni magad a dolgon. Partnered végighallgatja mondandódat, de sajnos ettől a tény még tény marad.

Kedves Mérleg! Ha sikerült helyreállítani a családi békét, akkor beszéld rá kedvesedet, töltsétek kettesben a napot. Az utóbbi időben szinte nem volt rá példa, hogy együtt telt volna hétvége. Menjetek el valami romantikus helyre, hogy felidézhessétek, milyen is volt egykor, szerelmetek hajnalán… Végre nem munkával, gonddal telik a vasárnap.

Kedves Skorpió! Kapcsolatteremtésre ritkán adódik olyan nagyszerű lehetőség, mint ezen a napon. Nem biztos, hogy körbe kell rohannod ismerőseidet, vagy házibulit kell szervezned. Bőségesen elegendő, ha magad elé veszed a megválaszolatlan leveleket, és felütöd noteszedet. Azonnal szembetűnik, hogy kit kell felhívnod, kinek kell válaszolnod.

Kedves Nyilas! A mai nap egész egyszerűen fantasztikus. Régen nem voltál ennyire szerencsés. Akármibe fogsz, minden próbálkozásodat, lépésedet siker koronázza. Ha mára maradt valamilyen, munkával kapcsolatos feladat, akkor a lehető legkedvezőbben intéződik el. Szerelmi téren is óriásiak a lehetőségeid: választhatsz, vagy téged választanak.

Kedves Bak! A tegnapi „kicsapongás”, az összezörrenés kedveseddel kicsit megvisel. Megengedheted magadnak, hogy tovább maradj ágyban, de mit szólnál, ha átváltanál függőágyra, hogy lustálkodás közben a természetet is élvezni tudd. Mindegy, hogy kinek mire futja, a természet a lényeg. Töltsd meg tüdődet friss levegővel, izmaidat energiával.

Kedves Vízöntő! Ma mindennel kiválóan haladsz. A főzéstől a vasalásig, szépségápolásig mindenre jut időd. Miért is csodálkozol ezen? Egyszerűen arról van szó, hogy most kedvvel végzed mindazt, amit máskor unottan, kötelességszerűen teszel. Ma olyan derűs vagy, hogy még a televízió sem bosszant fel, vetítsenek bármilyen érdektelen műsort is.

Kedves Halak! Szorgalmas vagy a semmittevésben, de emiatt cseppet sem fő a fejed. Annál inkább a napsugarak miatt. Még arra is lusta vagy, hogy a nyugágyat a félárnyékba vonszold. Pedig a múltkori alapos leégés után jobban kellene vigyáznod… Hiába kenegetted magad, felhólyagosodott a bőröd, napokig sajgott. Ez lebegjen lelki szemeid előtt!

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.