Kávé mellé Uncategorized

Napi horoszkóp – Május 2.

Kedves Kos! Titkon mindig azt reméled, hogy egyszer nagyon híres, vagy gazdag leszel. Amikor időd engedi, szívesen eljátszol a gondolattal: mire költenéd a pénzed, mit kezdenél a hírnévvel. Így védekezel a szürke hétköznapok unalma ellen. Képes vagy úgy beleélni magad, hogy már nem is érzed eseménytelennek napodat.

Kedves Bika! Annyi jó történik ma veled, hogy szinte még azt is feleded: hétfő van. De mit számít, egyik nap olyan, mint a másik. Bár mégsem, ilyen kevés adódik. Munkakedvedet, szorgalmadat, hozzáértésedet végre kellőképpen értékelik. Nem is jöhetett volna jobbkor, pénztárcád ugyanis laposabb már nem is lehetne.

Kedves Ikrek! Talán mégsem kellett volna annyira szorgalmaznod egy bizonyos dolgot, mert amikor végre sikerül elérned, máris a pokolba kívánod. Vannak események, amelyek, ha idő előtt következnek be, sok baj forrásává válhatnak. És minek a bajt siettetni? Sajnos jön az magától is… E tekintetben nyugodt lehetsz.

Kedves Rák! Pihenőnap ellenére nincs jó kedved. Válassz valami érdekes programot, olyant, ami feldob, és feledteti gondjaidat. Mivel érdeklődésed igencsak széleskörű, nem kell sokáig gondolkodnod, hamar rátalálsz a megfelelő szórakozási formára. Valószínűleg bárhová is mész, megtalálod a téged feldobó társaságot.

Kedves Oroszlán! Ma ismét önfeledt vagy, akár egy gyermek. Szeretnéd kebledre ölelni a világot. Ugrándozol, akár egy kiscsikó. Környezeted ilyenkor ámulva néz, és nem tudnak eligazodni szélsőséges hangulataidon. Bizalmatlanná teszed az embereket az egyik nap parancsoló, máskor játékos, bizalmas viselkedéseddel.

Kedves Szűz! Amikor ma átnézed a múlt heti „termést”, nem akarsz hinni a szemednek. Egyszerűen képtelenség, hogy ezt a munkát te végezted el. Szégyenedben nemcsak, hogy újra – természetesen tökéletesen – megcsinálod az elmulasztottakat, de remekül végzed el azt, ami ma rád vár. Este fáradtan zuhansz be az ágyba.

Kedves Mérleg! Engedd át a szervezést szerelmednek. Bebizonyosodik, hogy tökéletesen választottál, partnered olvas a gondolataidban. Annak ellenére, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ti remekül kijöttök, noha félelmetes a kettőtök közötti hasonlóság. E nap jól telhet, ha apró megjegyzéseidet megtartod magadnak.

Kedves Skorpió! Amilyen rossz előjelekkel indult ez a hónap, olyan jól ér majd véget. Nem biztos, hogy jót tett neked a sok feszültség, de egy biztos: a kudarcok igencsak megedzettek. Más emberként nézel most a tükörbe, és ha nem is hagytad el mindig győztesként a porondot, nem kell szégyenkezned az emberek előtt.

Kedves Nyilas! A zűrös hetek után végre egy nyugodt hétfő. Családoddal épp oly szeretetreméltó vagy, mint hétvégén. Csendes, eseménytelen nap vár, amit kihasználhatsz. Ideje rendet rakni a fiókjaidban, szekrényeidben. Tán előkerül az a bizonyos dolog, melyet régóta keresel. Este egy jó könyv lehet a legjobb társad.

Kedves Bak! Réges-rég el kellett volna menned egy vizsgálatra, és nem fűlik hozzá a fogad. Nem csoda, de embereld meg magad, és ess túl rajta mihamarabb. Jusson eszedbe, hogy kiszolgáltatott helyzeted csak neked egyedi, az orvos már találkozott néhány száz hasonló beteggel. Ma gyűjts erőt, és holnap szánd rá magad.

Kedves Vízöntő! Ímmel-ámmal, kedvetlenül ébredsz. Fáradt, levert és elhasznált vagy. Családtagjaid néhány kérdés után – látván, hogy harapós kedvedben vagy – békén is hagynak, sőt igyekeznek a kedvedben járni, hogy könnyebben átvészeld ezt a napot. Este mielőbb bújj ágyba! Ez a legjobb, amit most tehetsz magaddal.

Kedves Halak! A közelgő nyár kedvező hatással van az emberekre. A verőfény kiűzi az idegekből a stresszt, a lélekből a borút, bánatot, felvidítja a kedélyeket, mosolyt csal a szomorú ábrázatokra. Jókedvűen állapítod meg ezt, annál is inkább, mert most nem érzed, hogy a kivételhez tartoznál, nem nyomaszt a magány…

 

forrás: noiportal.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.