Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Péntektől FCM-mérkőzések

Központ július 21, 2011 Egyéb kategória

Péntektől FCM-mérkőzésekfcm_kek

Vasárnap 18 órai kezdettel tartotta a helyi Trans Sil pályán az első hazai szabad edzését a marosvásárhelyi FCM labdarúgócsapata, miután július 14-én, csütörtökön hazajöttek az egyhónapos ausztriai edzőtáborozásból. Ioan Ovidiu Sabău vezetőedző két szabadnappal jutalmazta játékosait, a fárasztó, megerőltető, de sikeres edzőtáborozás után.

Ugyanakkor a labdarúgó profi liga közzétette az 1. liga első három fordulójának részletes műsortervét. A marosvásárhelyi FCM pénteken, július 22-én kezd idegenben, az első mérkőzést a Sziget utcában 30-án, szombaton rendezik.

A Dinamo–FCM találkozó a kezdeti napon második a sorban, 20.20 órai kezdettel, és az Antena 1 televízió műsorán szerepel.

A marosvásárhelyi stadionban az első mérkőzést július 30-án, szombaton 18.30 órától játsszák, amikor a FCM vendége a CFR Kolozsvár lesz, míg a harmadik fordulóban Sabău tanítványai Nagyszebenbe látogatnak, augusztus 15-én, hétfőn, szintén 18.30 órától. A két utóbbi mérkőzés a Digi Sport adón tekinthető meg.

Az előző évek gyakorlatától eltérően, amikor utóbb többször módosítottak a közzétett műsorterven, a Liga kijelentette: a program végleges, s a tévéadókkal kötött szerződés értelmében nem lehet módosítani.

Share Button
Ennyien olvasták: 243

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.