Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

PletyKalap

Központ augusztus 11, 2011 Egyéb kategória

PletyKalappletyka

Már csak ez hiányzott! A klasszikus nemi betegség, a tripper egy új baktériumtörzsét azonosították kutatók; a baktérium minden antibiotikummal szemben ellenálló. A tripper mind a mai napig az egyik leggyakoribb nemi úton terjedő betegség, amelynek most a H041 nevű baktériumvariánsa okoz riadalmat: ellenszerét ugyanis még nem találták meg. A mutáns baktériumot egy japán nőnél mutatták ki először, az új törzs elemzését pedig egy svéd kutatócsoport végzi – Svédországban és Angliában a legnagyobb az egy főre eső kutatócsoportok száma, egy emberre három kutatócsoport jut –, akik próbálják megfejteni, miért áll ellen a baktérium az antibiotikumoknak.

A szakértők szerint ahhoz, hogy a kórokozó az egész Földön elterjedjen, körülbelül tíz évre van szüksége; megnyugtató, hogy legalább ezt tudják. A gonorrhoea-t a Neisseria gonorrhoeae baktérium okozza, ami számtalan kellemetlen testi tünettel jár, és nemcsak közösüléssel, de orális szex útján és közös szexjátékok alkalmával is átadható; aki olyasvalakitől kapja el, aki tudta, hogy fertőzött, az nyugodtan be(trip)perelheti az illetőt. A baktérium nemcsak a nemi szervek tájékán, hanem a test többi részén is megtelepedhet, például a méhnyaknál, végbélnél, toroknál, a húgycsőben, de még a szemben is – a kezeletlen fertőzés a vérre, a bőrre, izületekre, de még a szívre is átterjedhet. Tehát igen: mégiscsak létezik genitális szerelem!

Kis nagymacskák. Az elmúlt ötven évben most másodszor születtek szibériai tigriskölykök a Marosvásárhelyi Állatkertben. A két tigriscsajt a gondozók cumisüvegből etetik, mivel az anyjuk ellés után nem fogadta el őket, nem elég fejlett az anyai ösztöne (hogy is szól a mondás: anyatigris módjára védelmezi…). A mi állatkertünk az egyik legnagyobb az országban: a két kölykön kívül még hét szibériai tigrisünk van! A polgármester, aki az elsők között láthatta a csöppségeket, és aki imád állatokat keresztelni, azt nyilatkozta, hogy a gyerekek segítségével szeretne megfelelő nevet találni számukra a keresztelőhöz. Hozzátette: aki megnyeri a versenyt, az egy plüss tigrist kap ajándékba. Tisztelettel kérdezzük az állatkert vezetőségét: nem lehetne valahogy elintézni, hogy Don Dorin is kapjon valami ajándékot, például egy igazi tigrist, de jó nagyot?

Rabokat elégített ki orálisan egy amerikai börtönlelkész. A 70 éves Frank De Tuccit vasárnap tartóztatták le, azután, hogy kiderült: orális szexben részesít elítélteket. A koros oboaművész a Queensboro börtönben dolgozott, és az őrök egyszer csak azt vették észre, hogy nem a rab térdel előtte, hanem fordítva. Ezután előállították, és a cipőjébe rejtve találtak 200 dollárt, további 153-at a pénztárcájában (lényeges információ). Mint kiderült, az orális szexért a lelkész fizetett a raboknak; az őrök úgy tudják, korábban 120, illetve 150 dollárt csengetett ki ugyanannak a rabnak, akivel vasárnap elkapták. Ha elítélik, akár több éves börtönbüntetést is kaphat. Tiszta spórlás lesz neki!

Égő telefonálás. Elevenen elégett egy Ilfov megyei fiú a 17. születésnapján, miközben mobiltelefonon beszélt az utcán. Épp a születésnapi jókívánságokat fogadta, amikor elhaladt egy utcai transzformátor-állomás mellett, amely szikrázni kezdett. A 14 éves unokatestvére, akivel beszélt, mindent hallott a telefonban. Szemtanúk szerint a berendezés szikrázott, majd felrobbant, ettől pedig Alexandru ruhái is lángra kaptak; a fiú ott égett a szemük előtt. Azonnal kórházba szállították, de testfelületének 95 százaléka megégett, és két nappal a baleset után elhunyt. Egy arra elhaladó sofőr elmondta: látta, amint egy ember lángokban áll, ég a feje és a karja, de a robbanások és a hatalmas lángnyelvek miatt senki sem tudott a közelébe menni. A környéken dolgozó emberek szerint korábban, a tragédia előtt is furcsa zajok hallatszottak a villamos berendezés dobozából. Az ENEL munkatársai még aznap kiszálltak a helyszínre, kicserélték az elégett fémdobozt, és a mellette álló fa elégett ágait is levágták. Villamossági szakértők szerint a telefon nem válthatott ki olyan reakciót a berendezésben, hogy az attól felrobbanjon. Nem vitatjuk, mert nem értünk hozzá, de ha tényleg nem, akkor ez a rosszkor lenni rossz helyen tipikus, és sajnos tragikus esete.

Meleg helyzet. Kellemetlen meglepetésben volt része egy 41 éves férfinak Galac megyében. Gheorghe Lupa otthon, saját ágyában érte tetten a feleségét, egy másik… nővel! Megdöbbenésében és felháborodásában teljesen kikelt magából, ám egyszer csak megjelent egy harmadik nő, és egy késsel a két nyalakodó manci védelmére kelt. A harcias perszóna többször is megszúrta a férfit, aki végül a sürgősségin kötött ki.
– Az élet általában elég komplikált amiatt, hogy két különböző nem létezik. Az egyazon neműek közötti vonzódás nagyon is valóságos, a férfi fantáziátlanságáért és intoleranciájáért a büntetés nem is maradt el, fehér fegyverrel tanították móresre. Reméljük, hogy az úr jól lesz, és okulni fog mindebből – mondta a galaci sürgősségi kórház szóvivője, Nicolae Bacalbaşa. Felhívjuk a figyelmet, hogy amikor egy Galac környékén történt hasonló esetről tudósítanak, érdemes odafigyelni a híradóra egy cseppet, mert ez a pacák oltári dolgokat tud mondani.

János. Több strandoló holmiját elemelte egy 18 éves fiatalember a marosvásárhelyi Víkendtelepen egyik vasárnap délután, kihasználva, hogy tulajdonosaik nem tartották szemmel a dolgaikat – értesültünk a Vásárhelyi Hírlapból. Sokuknak még a ruháját is elvitte – volna, de valakinek feltűnt, hogy túl sok táskával sétafikál, és szólt a helyszínen szolgálatot teljesítő csendőröknek, akik rögtön fel is tartóztatták – volna, de az illető futásnak eredt. Nosza, csendőr komáék uccu neki, utána, és rövidesen el is kapták. Mint kiderült, a csávót Jánosnak hívják, és visszaeső tolvaj. János kilenc
mobiltelefont, két fényképezőgépet, ételjegyeket, személyi igazolványokat, pénzt, valamint ruhadarabokat csaklizott el, amelyeket visszaszolgáltattak tulajdonosaiknak.
János ellen bűnvádi eljárást indítottak. János, János, szégyelld magad!

Nem mind arany, izé…, nem mind joghurt, ami fehér. Perverz bosszút állt a vásárlókon az a 32 éves férfi Mexikóban, aki saját spermáját keverte ingyen joghurtjaiba. Anthony Garciát azért állították bíróság elé, mert az ondójával felturbózott tejterméket több üzletbe is elszállította, hogy azok ingyen osszák szét, és kóstoltassák meg a jónéppel. „Senki sem érdemli meg ezt a bánásmódot csak azért, mert ingyen kóstolhat meg egy élelmet”, mondta az ügyész. A férfit, aki egyébként egy fűszerüzlet tulajdonosa, egy nő buktatta le, aki az egyik boltban kapott ingyen mintát a joghurtból. Amint megkóstolta, rögtön rájött a turpisságra (a kis szakértő), és értesítette a hatóságokat, akik DNS-mintát vettek a készítményből, és megállapították, hogy valóban tartalmaz spermát, és az
Anthony Garciától származik. A bosszúállásnak ez és az ehhez hasonló formája mifelénk se ismeretlen; nem részletezzük, de jobb, ha tudják: vendéglőben, étteremben nem ajánlatos visszaküldeni a félig kihűlt levest vagy a langyos pizzát…

Indra. Aki azt hiszi, hogy az odaáti kereskedelmi tévék csupáncsak népbutításra jók, az hatalmasat téved, merthogy tanulni is lehet ám a műsoraikból, például logikát. Bizony! A TV2 reggeli magazinműsorában (Mokka) be szokták mondani, hogy kit ne felejtsünk el felköszönteni, vagyis milyen névnapok vannak aznap. Idézzük a műsorvezető csajt (Demcsák Zsuzsa): „Ma Jenő és Indra napja van. Nahát, sose hallottam még ezt a nevet, hogy Indra…, de biztos női név, mert „a” betűre végződik, hihihi…” Igen, Zsuzsa, valóban „a” betűre végződik, akárcsak a Huba, Csaba, Attila, Géza, Gyula…


Share Button
Ennyien olvasták: 412

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.