Központ
2020. február 26. szerda, Géza

Szilágyi Lóránd Tenerifére költözik családostól 

Czimbalmos Ferenc-Attila május 26, 2017 Sport, Uncategorized

Az ASA, Marosvásárhelyen született egykori kiváló balhátvédje, Szilágyi Loránd – a tavaly ilyenkor még az NB I-es Honvédban focizott –, pár nap múlva elköltözik családostól a spanyolországi mesés Tenerifére, ahol feleségét jól fizető munka, kisfiúkat pedig egy spanyol óvoda várja.

Szilágyi szerződést bontott klubjával, a Merkantil Bank Liga NB II 19. helyén álló Cigánd sportegyesülettel – ahová a tavaly nyáron szerződött a Honvédtól – , így családjával várják az újabb kihívást a Kanári-szigeteken a jobb megélhetés reményében, amely ígéretével vonzotta magához a korábbi NB I-es focistát és családját.
Sziszi (ahogy barátai becézik), az idei szezonban 28 mérkőzésen lépett pályára Cigándon, 7 sárgalapot kapott, gólt nem szerzett. A minap így vélekedett az anyaországi sajtóban a spanyolországi kitelepedésükről:

,,Az egyik kint élő ismerősöm hatására, a jobb anyagi lehetőség miatt döntöttünk úgy a feleségemmel, hogy mi is kiköltözünk Spanyolországba. A feleségem egy drága ruházati kiegészítőket, például 1000-2000 eurós cipőket árusító boltban lesz eladó, én pedig megpróbálok keresni egy futballcsapatot, hiszen úgy gondolom, hogy a spanyol harmadosztályban egy-két évet még le tudnék húzni, ahol sokkal jobbak a juttatások, mint az NB II-ben”

– magyarázta döntésüket a 30 éves labdarúgó, majd így folytatta:

,,Azt még nem tudom, mit fogok csinálni, ha nem sikerül együttest találnom, hiszen nincs más szakmám, kilencéves korom óta csak focizom”

– mondta a román élvonalban a Marosvásárhelyi ASA és a Medgyesi Gaz Metan színeiben 51 találkozón pályára lépett balhátvéd, aki a 2015–16-os idényben négy alkalommal az NB I-ben is szerepelt a Budapest Honvéd színeiben.

Szilagyi Lóri büszkeségei: felesége és kisfia

A Szilágyi család tagjai június 20-án költöznek, egy-két hetet csak nyaralni fognak a spanyol tengerparton, és utána kezdik el intézni a kötelező dolgokat, de mint a Központnak elárulta, június elején néhány nap erejéig hazalátogatnak Marosvásárhelyre, s akkor majd többet elárul a külföldre való költözésükkel kapcsolatosan.

Share Button
Ennyien olvasták: 861

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.