Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Testépítő bajnokság Marosvásárhelyen

Központ április 7, 2011 Egyéb kategória
Testépítő bajnokság Marosvásárhelyen
Marcsi neve ugyan még ismeretlenül cseng olvasóink fülében, de garantáltan már csak nagyon rövid ideig. A debreceni Vezér Fitness Klub üdvöskéje április 16-án a Vásárhelyen megrendezésre kerülő területi felnőtt testépítő bajnokságon fog bemutatkozni a helyi közönség előtt, mely egyben kvalifikáció az őszi román bajnokságra.
Hajdrik Mária, Cheteleş „Titi” Dumitru meghívására elvállalta a vendégpózolást hazánkfia, a világbajnok, tízszeres magyar bajnok testépítő, Lakatos „Múmia” Mihály oldalán. Az elmúlt év szeptemberében Csonka Eszter, nemzetközi fitnesz modell bajnok kergette extázisba a vásárhelyi publikum főleg férfi seregét, ezúttal a másik magyar hajadonnak, Hajdrik Máriának ugyanez a feladatkör jut osztályrészül. Azok a nézők, akik tiszteletüket teszik április 16-án a Szakszervezetek Házának előadótermében, garantáltan nem fognak csalódottan távozni. És hogy milyen kicsi a világ, mi sem illusztrálja ékesebben, mint az a tényállás, hogy Marcsi klubvezetőjének, Kecskés Zoltán egykori súlyemelő bajnoknak a neje, Melinda asszony Szovátáról származott el a hortobágyi városba.
Palecian Judit, városunk bajnoknője, aki elmondása szerint a tavaszi versenyidényt kihagyja, hogy majd őszre nagyobb izomtömeget pakolhasson magára, ezúttal díszvendégként érkezik szülővárosába. Ő a nézőtérről izgulhatja végig a versenyt, no meg Marcsi és élettársa, Misi különös csemegének ígérkező produkcióját.

Testépítő bajnokság Marosvásárhelyen

rejkMarcsi neve ugyan még ismeretlenül cseng olvasóink fülében, de garantáltan már csak nagyon rövid ideig. A debreceni Vezér Fitness Klub üdvöskéje április 16-án a Vásárhelyen megrendezésre kerülő területi felnőtt testépítő bajnokságon fog bemutatkozni a helyi közönség előtt, mely egyben kvalifikáció az őszi román bajnokságra.

Hajdrik Mária, Cheteleş „Titi” Dumitru meghívására elvállalta a vendégpózolást hazánkfia, a világbajnok, tízszeres magyar bajnok testépítő, Lakatos „Múmia” Mihály oldalán. Az elmúlt év szeptemberében Csonka Eszter, nemzetközi fitnesz modell bajnok kergette extázisba a vásárhelyi publikum főleg férfi seregét, ezúttal a másik magyar hajadonnak, Hajdrik Máriának ugyanez a feladatkör jut osztályrészül. Azok a nézők, akik tiszteletüket teszik április 16-án a Szakszervezetek Házának előadótermében, garantáltan nem fognak csalódottan távozni. És hogy milyen kicsi a világ, mi sem illusztrálja ékesebben, mint az a tényállás, hogy Marcsi klubvezetőjének, Kecskés Zoltán egykori súlyemelő bajnoknak a neje, Melinda asszony Szovátáról származott el a hortobágyi városba.Palecian Judit, városunk bajnoknője, aki elmondása szerint a tavaszi versenyidényt kihagyja, hogy majd őszre nagyobb izomtömeget pakolhasson magára, ezúttal díszvendégként érkezik szülővárosába. Ő a nézőtérről izgulhatja végig a versenyt, no meg Marcsi és élettársa, Misi különös csemegének ígérkező produkcióját.

Share Button
Ennyien olvasták: 379

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.