Központ
2020. október 23. péntek, Gyöngyi

Feldarabolta és egy kutyával etette meg kislányát

Központ február 11, 2014 Belföld

Feldarabolta és egy kutyával etette meg kislányát

Brooklyn, New York – Szörnyű bűntény körvonalazódik egy kétéves gyermek, Serenity halála körül. Olyan ördögi ügyességgel tüntették el a bizonyítékokat, hogy a feltételezett elkövetőt – a kislány apját – talán sosem tudják majd felelősségre vonni – írja a New York Daily News.

 

A hatóságoknak az tűnt föl 2011-ben, hogy nyoma veszett Serenitynek, és kiderült: a szálak egészen 2006-ig nyúlnak vissza. A kislány édesanyja, Paula Johnson egy idő után megtört a kérdések súlya alatt, és elmondta a nyomozóknak a döbbenetes családi horrort.

E szerint 2006-ban édesanyja épp olvasott Serenitynek, amikor az apa, Edward Brown feldühödött azon, hogy a kislány túl hangosan nevet, ezért kikapta anyja kezéből, az ágyra hajította, és belebokszolt a mellkasába. A gyermek azonnal életét vesztette. Ezután vizet engedett a fürdőkádba, és ott egy konyhakéssel feldarabolta a kicsit. Hogy eltüntesse az apró holttestet, egy pitbullal etette meg a kislány maradványait.

Egy 2012-es névtelen telefonhívásból értesült arról a rendőrség, hogy a férfi később a kutyával is végzett.

A pár ezután különvált, és egyik sem maradt a lakásban. A nyomozók többször átvizsgálták a brutális gyilkosság helyszínét nyomok után kutatva, de eddig nem jártak sikerrel. A férfiről annyit tudni, hogy 2000-ben börtönben ült egy félresikerült rablás miatt.

Paula Johnsont a hatóságok 2011-ben azért keresték föl, mert 12 éves fia kimaradt az iskolából. Amikor Serenityről faggatták, először azt állította, hogy a nagyszüleinél van Alabamában, de kiderült, hogy ők sem látták évek óta a gyereket. 

forrás: Blikk-információ

 

Ennyien olvasták: 297

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.