Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Frissítve: Őrizetbe vették a gyilkost

Központ január 29, 2014 Belföld

Frissítve: Őrizetbe vették a gyilkost

Megöltek egy fiatal lányt a keddről szerdára virradó éjjel, majd szőnyegbe csavarták, kábellel megkötözték, és felgyújtották egy marosvásárhelyi garzonlakásban.

           

 

Szemtanúk egy magas növésű fiatalembert láttak elszaladni a helyszínről. A gyilkos megengedte a gázt a kályhánál, hogy robbanás áldozatának tüntesse fel a lányt. A hatóságok azonban megállapították, hogy ő már akkor halott volt, amikor a lakás felrobbant, illetve, hogy előbb volt a tűz, és utána a robbanás.

             

A megyei rendőrfőkapitány helyettese elmondta, az áldozatot sikerült azonosítani, egy Marosvásárhellyel szomszédos településről származik, a városban dolgozott, és a lakást, amelyben élt, bérelte. Hozzátette, remélik, hogy az elkövetőt is sikerül rövid időn belül kézre keríteni.

Frissítés: A mediatica.ro információi szerint a marosvásárhelyi Transilvania repülőtéren őrizetbe vették a gyilkosság elkövetőjét. A hírt hivatalosan egyelőre nem erősítették meg. A bíróság melletti fellebbviteli főügyészség arról tájékoztatott, hogy a tettes Sz. L., aki egy hegyes tárggyal többször is megszúrta áldozatát, majd magával vitte az ékszereit. Az elkövetőt ma 13 óra 15 perckor 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

Forrás: Mediatica.ro

fotó: Facebook

 

Ennyien olvasták: 346

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.