Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Megvert az ortodox pópa egy fiút, mert magyar (videó)

Központ szeptember 1, 2014 Belföld

Megvert az ortodox pópa egy fiút, mert magyar (videó)

Megvert vasárnap este egy 19 éves fiatalembert a bálványosváraljai (Kolozs megye) ortodox pópa, csak azért, mert magyar – írja a stiridecluj.ro.

     

 

Az incidens este 11 körül történt, amikor a fiú hazafele tartott egy helyi kocsmából. Út közben szembetalálkozott a pópával, aki egy keresztelőről támolygott ki ittas állapotban, és a „Noi suntem români” (Mi románok vagyunk) című hazafias dalt énekelte.

Amikor a pópa meglátta és felismerte a fiatalembert, azonnal rátámadt, ököllel ütlegelte, rugdosta, közben pedig azt kiabálta, azért teszi ezt, mert áldozata „nem román és nem elég hazafi” – számolt be a fiú a portálnak. A szerencséje az volt, hogy az úton megjelent egy mentő és egy rendőrautó, amelyek egy helyszínelésen voltak a közelben.

A rendőrök megálltak, szétválasztották őket, ám a pópa annyira ki volt kelve magából, hogy le is kellett bilincselni. A tettes nem ismerte el, hogy bántalmazta a fiatalembert, csak azt, hogy többet ivott a kelleténél. Amikor a rendőrök az autójukba akarták tuszkolni, „feketemisével” fenyegette őket.

A fiatalembert a dési sürgősségre szállították, a pópa ellen pedig bűnvádi vizsgálatot indított a rendőrség.

A kapcsolódó videót itt tekinthetik meg.

Forrás: maszol/stiridecluj.ro

Ennyien olvasták: 441

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.