Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Napi horoszkóp – Június 24.

Központ június 24, 2014 Belföld

Napi horoszkóp – Június 24.

 

Kedves Kos! Ideje lenne kivenni a szabadságodat, egyre nehezebben húzod az igát. Helyzeteden családod sem könnyít: a perpatvarok állandósulnak, és a vita a pénz körül forog. Igazságérzetedet mélyen sértik a kicsinyes torzsalkodások: miért nem osztod be ügyesebben a pénzt? Most szíved szerint egy lakatlan szigetre menekülnél.

Kedves Bika! Amolyan felemás napod lesz ma. Munkádban sikereid vannak, ám kedvesed megorrol rád a tegnapiak miatt. Úgy véli, csak eszköznek tekintetted őt a szerelemben, s nem egyenrangú társnak. Jobban teszed, ha leülteted, és elmagyarázod neki, hogy merőben más oldalról közelíti meg a dolgot, és nem úgy van, ahogy gondolja.

Kedves Ikrek! Vedd sorra, miféle dolgok izgatnak fel úgy istenigazából. Pénz? Szex? Szerelem? Kaland? Egy jó regény? Férj? Semmi? Ha ezt az utóbbit válaszolod, akkor súlyos depresszióban szenvedsz, vagy legalábbis kiadós életuntságban. Erre viszont remek orvosságok vannak, úgymint pénz, szex, szerelem és a többi. Választhatsz.

Kedves Rák! Kissé lecsendesedett lelkedben a háború. Most jobban összpontosítasz munkádra. Kitartás, már nem sok van hátra, és végre tiéd a megérdemelt pihenés. Ha teheted, e zaklatott lelkiállapotban menj nyaralni. Jó volna, ha külföldre utaznál. A vadidegen környezet kizökkenthet, és ami a fő: új élményekben lehet részed.

Kedves Oroszlán! A harag, akkor is rossz tanácsadó, ha pillanatnyilag úgy véled, minden okod meg van rá. Csapkodhatsz, őrjönghetsz, de mindezzel annyit érsz el, hogy oda is ütsz, ahová nem kellene. Aki kiabál, nem lehet igaza, mert ha igaza van, semmi oka, hogy ily módon juttassa érvényre. Az efféle színjáték méltatlan hozzád.

Kedves Szűz! Kiválóan kialakított étrendednek köszönheted, hogy megszűntek panaszaid, közérzeted javult, és súlyos kilóktól szabadulhattál meg. Csak így tovább! Ha még a cigarettáról is le tudnál mondani, teljes lenne a siker. Ha az esti program nem okoz kellemes meglepetést, nem biztos, hogy magadban kell keresned a hibát.

Kedves Mérleg! Kár volt minden erőfeszítés, amit e munkába fektettél. Haszontalan dologra fecsérelted az idődet és pénzedet. Ám valamire mégis jó volt: tanultál belőle. Mérd fel mindig előre a lehetőségeket, saját pénz- és erőforrásaidat, és csak ha biztosra mehetsz, akkor kezdj bele egy vállalkozásba. Ne szégyelld kudarcodat.

Kedves Skorpió! Mintha már nem lenne olyan sötét a kép, mintha oszladoznának a felhők. Nem is olyan reménytelen a helyzet. Szükséges, hogy elfelejtsd mindazt, ami az elmúlt héten történt veled, bár ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha nem is tudod túltenni magad a történteken, legalább egy kis optimizmust csepegtess magadba.

Kedves Nyilas! Ha úgy éreznéd, nincs több eredeti ötleted, ne ess kétségbe. Ihleted nem fog cserbenhagyni, és még munkatársaidnak is tudsz tanácsot adni. Ne akarj ma mindenáron jól járni, hagyj másokat is nyerni, érvényesülni. Ha akarsz, tudsz nagyvonalú lenni. Partnereddel ne vessz össze apróságokon, mert csak jót akar neked.

Kedves Bak! Légy óvatos valakivel! Nem érti a tréfát, nincs humorérzéke. Te nem tudod elképzelni, hogy humor nélkül is lehet élni, de ez nem kizáró ok. Könnyen sértésnek, modortalanságnak könyvelheti el hozzáállásodat, és hosszú időt venne el a magyarázkodás. Ha tegnap nem fogtál bele új dolgokba, ma még megteheted. Nincs késő!

Kedves Vízöntő! Sikerül is valamit megoldani, meg nem is, kihívások is érnek – igazán nem kellemetlenek-, meg nem is, számtalan dolgot elintézel, meg nem is, egyszóval afféle se ilyen, se olyan, se hús, se hal nap ez a mostani. Meglehet, hogy egy különös levelet is kapsz, hogy még furcsább, rejtélyesebb legyen ez a mai nap.

Kedves Halak! Ha így eltátod a szád, a végén bekapod a horgot! Jobban kellene adminisztrálnod magad, kevesebb alkalmat adni a támadásokra. Tényleg nem érzed, hogy a hozzáállásod sokaknak szemet szúr? Lezserséged szinte szándékos kihívásnak tűnik. Ha megfogadnál néhány tanácsot, játszi könnyedséggel leszerelhetnéd ellenségeidet.

Forrás: np

Ennyien olvasták: 401

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.