Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Tíz perccel a férj halála után meghalt a feleség is

Központ március 25, 2014 Belföld

Tíz perccel a férj halála után meghalt a feleség is

A múlt hétvégén mindössze tíz perc különbséggel halt meg egy dél-floridai házaspár – idézte az amerikai sajtó a hir24.hu. A gyászoló rokonok elmondása szerint a 75 éves egykori gyógyszerész, Naomi és férje, a 83 éves Tom az utolsó pillanatig imádták egymást, és soha egyetlen percet sem töltöttek a másik nélkül.

   

 

Azon a tragikus hétvégén, egész pontosan szombat éjjel, az idős Tom Shirleyt szívproblémákkal szállították kórházba. Miután az orvosoknak sikerült stabilizálniuk az állapotát, feleségét hazaküldték, hogy pihenjen. Csakhogy a várakozásokkal ellentétben, Tom állapota romlani kezdett, ezért a kórház vasárnap délelőtt felhívta Naomit, hogy közöljék vele, férje haldoklik.

Az asszony azonnal autóba pattant, hogy együtt tölthesse férjével, akivel már 45 éve élt házasságban, az utolsó pillanatokat, de az autóban azonban szívrohamot kapott és tíz perccel azután, hogy férje meghalt, követte őt. „Ugyanazokat a dolgokat szerették, mindig együtt voltam. Bár az életemben ez az egész rettenetes nagy sokk, hálás vagyok, hogy most együtt vannak. Hálás vagyok, hogy anyámnak nem kell egyedül ülnie és sírdogálnia egy sarokban, mert apám meghalt” – nyilatkozta a házaspár lánya, Melanie Davis.

Forrás: hir24.ro

Ennyien olvasták: 392

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.