Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

EURÓPA, ÉBRESZTŐ!

Molnár Tibor november 15, 2015 Vélemény

A migránsok zöme muszlim. Ez tény. A migránsok zöme nem készül terrorcselekményt elkövetni. Ez is tény. Vagy legalábbis reméljük, hogy az. De nincs is rájuk szükség, hiszen a nyolc párizsi terroristából csak az egyik volt „friss” migráns, míg egyikük bizonyítottan francia, két másik pedig belga állampolgár volt. És ugyancsak francia állampolgárok voltak a Charlie Hebdós mészárlást elkövető Kouachi-fivérek is; nem pár hónapja, hanem Párizs mellett születtek és nőttek is fel. Ahogy brit állampolgár volt az a két állat is, akik néhány éve a nyílt utcán, machetével fejezték le a brit katonát Londonban.

Silhouette of soldier with rifle

És ez benne az iszonyú félelmetes, hogy nem egy külső veszéllyel állunk szemben, ami ellen, ha tovább durvulna a helyzet, az uniós határok teljes lezárásával, több-kevesebb hatékonysággal védekezni lehetne. Franciaországban, Belgiumban, Németországban, Nagy-Britanniában, Svédországban stb. több tízezer dzsihadistát, azaz radikális iszlamistát, vagy, ha úgy tetszik, agyament pszichopata gyilkológépet „tartanak nyilván”, akik csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy valamilyen, a párizsihoz hasonló vagy még azt is überelő borzalmas terrorcselekményt, terrorcselekményeket kövessenek el.

A potenciális terroristák itt élnek közöttünk, Európa szívében. Ha Európa meg akarja védeni a polgárait, akkor, első körben, legalább a fent említett „nyilvántartottakat” fogdossák össze, de mihamarabb, és ebrudalják ki az országokból. Mire várnak? Mi az Istenre várnak??? Még hány tíz, hány száz vagy hány ezer ártatlan embert kell lemészároljanak ahhoz, hogy lépjenek végre?!

Mert hiába falazzuk be a lakás ablakait, hiába zárjuk be az ajtaját, akár hét lakattal is, ha a gyilkos már a spájzban van.

Share Button
Ennyien olvasták: 932

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.