Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Fekete-Amerika…, meg némi Európa

Molnár Tibor július 21, 2016 Vélemény

Egyesült Fekete Államokat hoznának létre az USÁ-ban – olvastuk nemrég kikerekedett szemekkel internetes hírportálokon. Az amerikai Új Fekete Párducok Párt vadimtudorja, bizonyos Babu Omowale egy rádiónyilatkozatában azt mondta, hogy az USA délkeleti államaiból – Louisiana, Mississippi, Dél-Karolina, Alabama, Georgia – kell létrehozni a feketék új országát. Babu bátyja szerint, ha a feketék elkezdenek betelepülni, akkor nagy valószínűséggel a többségi fehér társadalom el fogja hagyni az adott államot. (Ez baromi érdekes: a leukofóbia, azaz a fehérgyűlölet nem rasszizmus se Amerikában, se másutt, csak a négerutálat.) Először a feketéknek a saját kezükbe kell venniük a visszafoglalt területeken a gazdaságot, a politikát és az oktatást, így a különálló fekete államokból létrejöhet az egységes fekete állam – vizionálgatott Babu.

13815269_10206859539113710_491417140_n

Micsoda??? Visszafoglalt?! Rosszul tudtuk eddig, és nem az indiánok az amerikai őslakosok, hanem a négerek? Karl May hülyeségeket írt volna, és nem is Winnetou pajtás volt a legcelebebb „native american”, hanem Kunta Kinte? Vagy Dél-Amerikában nem is az Inka Birodalom virágzott évszázadokon keresztül, amíg meg nem érkeztek a békés spanyol migránsok a tizenhatodik század elején, és ki nem irtották az egész bandát, hanem a Mandinka Birodalom? (A mandinka egy nyugat-afrikai, ma már csak mintegy tizenegymilliós népcsoport; anno rengeteget vittek belőlük rabszolgahajókon az Újvilágba, mivel rendkívül jó testfelépítésűek, izmosak és szívósak. A guineai származású „francia” csatár, Paul Pogba is mandinka származású.)

Elmondta azt is az afroamerikai Izsák Balázs: tudják, nincs arra mód, hogy teljesen kiszakadjanak az Egyesült Államokból; első lépésben gazdaságilag akarnak függetlenedni, hogy később bevezethessék a feketék dollárját. (Ehhez viszont először legalizálni kéne a feketegazdaságot és a feketemunkát – szerk. megj.) Az iskolákban a feketék történelmét akarják taníttatni, hogy az emberek megismerhessék az igazságot az afroamerikaiakról. Omowale egyébként a Huey P. Newton Lövészklub alapítója is, és a fekete közösségi rendezvényekről ismerte a dallasi rendőrgyilkos Micah X. Johnsont is, akinek tettéről azt nyilatkozta: „Nem bocsátjuk meg, nem is támogatjuk, de megértjük”. Tényleg? Ez kábé olyan, mintha egy székelyföldi iskolában a gyerekek megvernék Gazsi osztálytársukat csak azért, mert cigány, és az osztályfőnök ezt nyilatkozná a PRO TV-nek: „Nem nézem el nekik, nem is bátorítom a hasonló cselekedeteket, de megértem”.

Az amerikai négerekben mindig is volt, van és lesz egy jó adag kisebbrendűségi érzés a fehérekkel szemben, ami nem is csoda, hiszen Afrikából behurcolt rabszolgák leszármazottai. Apropó: a közhiedelemmel ellentétben a rabszolgaság nem amerikai „találmány”, de nem ám! Az emberek zöme a polkorrekt verziót ismeri, amely szerint a dolog úgy történt, hogy a gonosz fehér ember fahajókon megjelent Afrika partjainál, bedzsesszelt az erdőbe, összefogdosta a kuntakintéket, és hazavitte őket Amerikába a gyapotföldekre mint biokombájnokat. Ez az amerikai rabszolgaság általánosan ismert és elfogadott sztorija. Csakhogy köszönőviszonyban sincs a realitással. Merthogy a világméretű rabszolga-kereskedelem iszlám találmány; a muszlimok az iszlám 1400 éves történelme során rabszolgasorba hajtottak mindenkit véres hadjárataik során: afrikait, ázsiait, európait. A valóság az, hogy az Afrikába érkező amerikai ültetvényes nem a dzsungelben gyűjtötte be lasszóval a leendő rabszolgákat – ahogy az RMDSZ Vásárhely utcáin a tanácsos-jelölteket az idei helyhatósági választások előtt –, hanem a rabszolgapiacon vette meg őket, angróban, muszlim rabszolga-kereskedőktől. A mai migricek és terroristák ük-ükapjai akkor már vagy ezer éve űzték a rabszolgák elfogását és adás-vételét; a fehér ember egyszerűen csak egy újabb piacot jelentett.

Visszatérve a jelenbe: az afroamerikaiak (Észak- és Dél-Amerikában összesen) száma 150 millióra tehető; ezek annak a 12 millió afrikainak a leszármazottai, akiket 1492 és 1888 között cibáltak be rabszolgának a fekete kontinensről, mezőgazdasági munkavégzés céljából. Az Amerikai Egyesült Államok lakosságának jelenleg 12,3%-a néger, tehát durván minden nyolcadik amerikai fekete. Ha a statisztikákat nézzük, tényleg több négert lőnek agyon a rendőrök, mint fehéret. Amit viszont csúnyán elhallgatnak ezzel kapcsolatban: húsz rendőrgyilkosságból tizenkilencet feketék követnek el, és a rendőri intézkedéseknek is zömében ők szegülnek ellen (ami extrém esetben a renitens agyonlövéséhez vezet; lehet ezen sopánkodni, de a civilizált világban ez a modus operandi: aki fegyverrel támad a rendőrre, azt a rendőr azonnal agyonlövi, mint egy veszett kutyát). Továbbá, a durva erőszakos bűncselekmények – utcai rablás, súlyos testi sértés, gyilkosság – kivitelezői hét az egyhez arányban szintén feketék, tehát a 12,3%-ot nézve kissé „felülreprezentáltak”. És még egy érdekes adat: 100 megerőszakolt fehér nőből mindössze kettő esetében fehér az erőszaktevő. Így már kissé árnyaltabb a kép, nem?

Közben, sajnos, szaporodnak a négerek által elkövetett rendőrgyilkosságok, s ezáltal az USA egyre közelebb kerül egy etnikai polgárháború kirobbanásához; a mai Amerikában körülbelül annyira biztonságos fehér zsarunak lenni, mint a múlt század harmincas éveiben a fasizálódó Németországban zsidónak. Mint köztudott, múlt vasárnap Louisiana állam fővárosában, Baton Rouge-ban lőtt agyon három rendőrt, és sebesített meg súlyosan még hármat egy afroamerikai fegyveres támadó, akivel utána a helyszínen végeztek. Merthogy ott nem divat élve elfogni a rendőrgyilkost. Még akkor sem, ha lenne rá mód.

Mialatt mi itt Európában a dzsihadista gyilkológépek egyre nagyobb számú és egyre kegyetlenebb rémtetteire fókuszálunk, értelemszerűen, észre se nagyon vesszük, hogy odaát is nagy a baj. Mert amikor a „polgárok” a saját rendőreikre kezdenek vadászni, azokat gyilkolják halomra, akik a békés lakosokat hivatottak megvédeni, pont a maguk fajta rasszista gyilkos barmoktól, az már nem játék. Az bizony az illető társadalom végleges bomlásának az előjele, a hamarosan beköszöntő anarchia előszele. Ahogy a sorozatos, régebb óta bevándorolt vagy friss migráns iszlamisták által elkövetett európai terrortámadások szintén a káoszt, a megborulást, az általános rettegést s utóvégre Európa vesztét előlegezik.

„IN GOD WE TRUST” (Hiszünk/Bízunk Istenben) – ez áll az amerikai dolláros bankjegyeken. Az eurós pénzeken nincs ilyesmi; mi inkább magunkban meg egymásban szeretünk bízni. És hinni abban, hogy a vén Európa mindig büszke nő marad…

Share Button
Ennyien olvasták: 1242

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.