Központ
2020. szeptember 18. péntek, Diána

Hadd gyűjtsék az aláírásokat!

Ferencz Zsombor december 4, 2015 Vélemény

zsombor_kpontAzt eddig is tudtuk, hogy Magyarország miniszterelnöke igencsak kemény diónak bizonyult a Fidesztől több fényévnyi távolságra eső balliberális pártoknak és érdekköröknek. A különféle hírekből és tudósításokból, valamint az említett politikai irányzathoz tartozó sajtómunkásoktól megtudhattuk, hogy komoly „problémáik” adódtak az erdélyi magyarok által is megválasztott kétharmados miniszterelnökünkkel. A legélesebb támadások az Európai Unió és a NATO képviselőitől, valamint a teljesen „jóhiszemű” civil szervezetektől érkeztek. Gazdaságpolitikai kérdésekben, még a migránsáradat elindulása előtt, számtalan konfliktusa volt a magyar kormánynak az EU-s többséggel és „Vállveregetős Junckers”-szel. Az utóbbi hónapokban ezeknek a száma – a kerítésépítésnek és a menekültügynek köszönhetően – tovább növekedett.

Most éppen az Európai Humanista Föderáció névre hallgató belga civil kezdeményezés akar annyi aláírást összegyűjteni, amennyivel Magyarország demokratikus úton hatalomhoz juttatott miniszterelnökét megleckéztethetnék. Hát hadd gyűjtsék az aláírásokat, hadd kínlódjanak, hadd szenvedjenek! Ma már nemcsak a jobboldaliak, hanem az ellentábor tagjai is (például az MSZP-s Hiller István) Orbán pártjára, illetve a korábban vitatott döntéseinek a védelmére kelnek. Ma már szinte mindegyik európai állam elkezdte, vagy éppen fontolgatja a kerítés építését, valamint a határátlépés szigorú ellenőrzését. Úgy, ahogyan azt a magyar kormány már jóval korábban bevezette. Igaz ugyan, hogy el kellett telnie több hónapnak, és át kellett vonulnia Európán a milliós bevándorlótömegnek, ki kellett robbannia számtalan társadalmi és gazdasági konfliktusnak, sőt, be kellett következnie a sajnálatos párizsi terrorsorozatnak, hogy elgondolkozzanak az érdekelt politikai vezetők azon, hogy mit is akarnak Európával és mit akarnak a schengeni övezettel. Talán még mindig nem eléggé határozottak, még mindig nem hisznek Orbán „próféciáiban”. Közben pedig forr az európaiak, valamint a kinnrekedéstől rettegő közel-keletiek elégedetlensége.

Szintén az aláírásgyűjtők ellen szól az a „példaértékű” katonai összefogás is, amelynek során az újabb világháború kirobbantásával fenyegető, az európai támadásokat megszervező, előkészítő és véghezvivő ISIS ellen harcba induló orosz bombázót a NATO-szövetséges törökök egyszerűen lelőtték. Ezáltal pedig gyakorlatilag a Párizst is megtámadó iszlám erőket védték meg. Ugyanúgy, mint a menekültáradat esetén. Felmerül a kérdés: kinek a pártján áll az euroatlanti szövetség? Kinek az érdekeit nézik az uniós vezetők, a menekültekért aggódó „civilek”? A vízummentesség megadása mellett ezentúl a milliárdok is folyhatnak, megállás nélkül az EU-s számlákról a 99,8%-ban iszlám vallású törököknek. Szép kis megoldás ez a keresztény európaiak szemszögéből, a határozottan fellépő ISIS-ellenes Putyinnal és a többségében ortodox-keresztény Oroszországgal szemben. Ilyen „értelmes” európai döntések hallatán nem csoda, hogy aláírásokat gyűjtenek az „aggodalomtól” vezérelt belga szervezet tagjai a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor ellen.

Share Button
Ennyien olvasták: 1083

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.