Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Libajelentés

Szentgyörgyi László május 4, 2018 Vélemény

VÉLEMÉNYEM SZERINT

Tévedtek, akik azt hitték, hogy április 8-a, a magyarországi választások napja lejárta után valamiképpen lenyugszanak a kedélyek, különös tekintettel az Orbán-kormány elleni brüsszeli irányítású balliberális gyűlöletkeltésre, alaptalan vádaskodásokra. Dehát vannak, akik jó bolsevik módra soha nem adják fel: ha veszítettek egy demokratikus választáson, akkor az utcán próbálnak érvényt szerezni vélt igazuknak – vagy csak megbízóik akaratának. Nemrég és egészen közel is volt már erre példa – lásd a kijevi Majdan-téren történteket -, s lesz még egészen biztosan.

Magyarország – bővebben a V4-ek – egy ideje a brüsszeli támadások kereszttüzében áll, pontosabban attól a pillanattól kezdve, amikor nyilvánvalóvá vált: az Orbán-kormány ellenzi az EU által erőltetett migrációs politikát, Európa iszlamizációját, s legfőbb célja megtartani Magyarországot magyar országnak, ezáltal Európát -ha még lehetséges – keresztény kontinensnek. Az csak tetézte a magyar kormány „bűnét”, hogy minden erejével azon van, hogy megakadályozza az Európa föderalizálására irányuló tervek valóra váltását, s megőrizzék az EU-t annak, aminek alapítói szánták: a nemzetállamok uniójának.

És most elértünk az elmúlt hét egyik szégyenteljes történéséhez: az EP Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) jelentéséhez. Szerencsémre – vagy szerencsétlenségemre? – időm engedte, hogy kövessem az „esemény” televíziós közvetítését. Mit mondjak, épületes élménnyel szolgált, különösen az egyes EP-képviselők lelki, erkölcsi, szellemi színvonalára vonatkozóan. A zöldpárti Judith Sargentini vezényletével összeállított „libajelentés” csak alátámasztotta a korábbi feltételezést, hogy az EU különböző bizottságai többnyire a balliberális médiaorgánumok és a Soros-hálózat által támogatott, egyébként teljesen civil szervezetektől gyűjti be információit. Ezekre alapozva ítélik el a fényes tekintetű brüsszeliták a magyar kormány politikáját.

Abból a sok sületlenségből, amiket ott összehordtak – például az egyik tájékozatlan osztrák „zöldségárus” azt vetette a Fidesz szemére, hogy együttműködik a szélsőjobboldali Jobbikkal – egyértelműen következik: nem számít, ha akkora hazugságot állítanak, hogy neki lehet támaszkodni, ha az a célt, azaz az Orbán-kormány valamiképpeni elítélését szolgálja. S mindezt miért? Azért, mert az EU rá akarja erőszakolni a migrációt Magyarországra.

És végül minden elismerésem a külgazdasági és külügyminiszter Szijjártó Péteré, aki kiválóan állta a sarat, s határozottan és kíméletlenül verte vissza a hazug vádakat.

Share Button
Ennyien olvasták: 818

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.