Központ
2020. szeptember 21. hétfő, Máté, Mirella

MI LESZ AKKOR, HA…

Molnár Tibor november 26, 2015 Vélemény

Európába mintegy 1,3 millió(!), szinte kizárólag muszlim migráns érkezett csak az idén, eddig (hétszázezer a nyugat-balkáni útvonalon, és kvázi ugyanannyi Olaszországon keresztül). Azt még a legelvakultabb ballibbantak is elismerik, hogy besunnyoghatott köztük „néhány” terrorista is, hiszen a nyolc párizsi merénylő közül kettő migráns volt – pontosabban: friss migráns, mert a másik hat pokolfajzat szintén, csak ők régebbiek). De sokkal valószínűbb és életszerűbb, hogy nem „néhány” terrorista osont be a migránsáradattal Európa szívébe, hanem néhány száz, de inkább néhány ezer. Persze, elvileg az se kizárt, hogy akár néhány tízezer.

16/10/09 TODAY Picture by Tal Cohen -   Muslims protest outside Geert Wilders press conference in central London 16 October 2009,  Wilders who faces prosecution in the Netherlands for anti-Islam remarks pays visit to the capital.  The Freedom Party leader said 'Lord Malcolm Pearson has invited me to come to the House of Lords to discuss our future plans to show Fitna the movie.' Wilders won an appeal on October 13 against a ban, enforced in February, from entering Britain. Ministers felt his presence would threaten public safety and lead to interfaith violence. (Photo by Tal Cohen)  All Rights Reserved ñ Tal Cohen - T: +44 (0) 7852 485 415 www.talcohen.net    Email: tal.c.photo@gmail.com  Local copyright law applies to all print & online usage. Fees charged will comply with standard space rates and usage for that country, region or state.

Európában jelenleg mintegy 50-55 millió muszlim él, ez Európa lakosságának 6%-a (becsült adat, mert a nagyvárosok terroristakeltető külvárosi negyedeibe, valamint a többi, Nyugat- és Észak-Európában bolondgombamód szaporodó gettó-enklávéba még a rendőrök se mernek bemenni, nemhogy a népszámláló biztosok). Továbbá, a legoptimistább becslések szerint ebből legalább ötvenezer, tehát minden ezredik dzsihadista; ez is csak becsült szám, a valós mennyiség nagyságrendekkel magasabb lehet). További százezrekre teszik azok számát, akik „szimpatizálnak a radikális iszlámmal”.

Európában jelenleg több ezer mecset található; csak a brüsszeli Molenbeek nevű, nyolcvanezres dzsihadista-fészekben van 26(!), és Molenbeek csak egyike Brüsszel 19 kerületének, melyek több mint fele muszlim többségű. Ezekbe a mecsetekbe, ezekbe a no-go zónákban található fundamentalista iszlám agymosodákba rendőr természetesen be se teheti a bokáját.

Nos, a felsorolt adatok ismeretében feltevődik néhány, fölöttébb nyugtalanító kérdés: mi van akkor, ha ezek a mecsetek dugig vannak fegyverekkel? Kalasnyikovokkal, géppuskákkal, pisztolyokkal, gránátokkal. Nem mindenik, persze, csak vagy ötven-hatvan-hetven, Európa-szerte, szépen szétszórva. Mi lesz akkor, ha egy szép napon a harci imámok és dzsihadista hitszónokok (akiket ezek a primitív barom terroristák félistenként, izé, félallahként tisztelnek) szimultán felszólítására egyszerre indul meg több tízezer, állig felfegyverzett fanatikus, agymosott, pszichopata gyilkológép? Kik fogják megállítani őket? A brit, német, francia, belga rendőrök és katonák, akiknek a zöme még lőtt sebet se látott, sose lőttek emberre, és semmiféle tapasztalatuk nincs a városi gerillaharc terén? Mi lesz akkor, ha a szörnyű brutalitások, a szitává lőtt járókelők, a felkoncolt nők, a lefejezett kisgyerekek, a szétrobbant holttestek, a patakokban folyó vér láttán a rendfenntartó szervek besokallnak, és fegyverét és agyát eldobva fut majd mindenki, amerre lát? Mi lesz akkor, ha a speciális egységek kommandósait, azokat a csávókat, akik megfordultak már éles bevetésen is, és akik eséllyel tudnák útjukat állni a Mohamed-terminátoroknak, még a támadások megindítása előtt valahogy kiiktatják ezek az allahakbarozó vérszomjas Korán-jedik (nem akarok ötleteket adni, hogyan)?

Aki nézett már a neten ISIS-es propaganda-videókat – amelyekben több száz letérdepeltetett „hadifoglyot” lőnek tarkón egyszerre, (élő) gyerekek és nők fejét vágják le hatalmas késekkel, kéjesen röhögve, vasketrecbe zárt, benzinnel leöntött túszokat égetnek el elevenen satöbbi –, az tudja, hogy a fenti kép nem valamilyen hülye japán horrorfilmből származik, hanem nagyon is reális. Velőtrázó, vérfagyasztó, de reális.

Remélem, én vagyok paranoiás, és a leírtakhoz még csak hasonló se fog történni soha Európában, még „kicsiben” sem. Sem a közeljövőben, sem a távolabbiban. Már csak azért is, mert ha esetleg mégsem vagyok fundamentalista paranoid-pesszimista, hanem oda találtam sújtani közel a sorshoz, mint jéa favágója, akkor nekünk, valamennyiünknek hamarosan csengetnek…

 

Share Button
Ennyien olvasták: 1018

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.