Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Tabletta

Központ november 14, 2011 Vélemény

Tabletta

Az RMDSZ továbbra is politikai megoldást szorgalmaz – jelentette ki nemrég Kelemen Atilla, a szervezet Maros megyei elnöke. „Én személyesen nem vagyok híve a tiltakozásnak, a tüntetéseknek, az utcai nyomásgyakorlásnak, de egyesek kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem oldódik meg a MOGYE-n ez az áldatlan állapot, akár egy hónapig tartó tüntetést szerveznek az intézmény előtt” – nyilatkozta november 3-ai sajtótájékoztatóján. „Szerintem az ügyet ismét a tanügyminiszterhez kell továbbítani.

 

A szenátus sem a törvény betűjét, sem a miniszter utasítását nem tartotta, nem tartja be. Én a politikai rendezés, a politikai megoldás híve vagyok” – mondta Kelemen Atilla. „Huszonegy éve van magyar rektorhelyettes, ennek semmi köze az ügyhöz” – tette hozzá.

Ebben igaza van, hiszen Nagy Örs ahelyett, hogy határozottan kiállna a magyar oktatásért, inkább vejének a karrierjét egyengeti. A hírek szerint előbb tanársegédként vette maga mellé, majd doktori vizsgadolgozatának vezetőjeként segítette, aztán sikeresen le is vizsgáztatta, igaz, nem egyedül tette. Ezt nevezik érdekvédelemnek!  


 

Share Button
Ennyien olvasták: 568

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.