Központ
2020. november 24. kedd, Emma

5. Dance Art kupa

Központ november 29, 2011 Hír & hírháttér

5. Dance Art kupa

A hétvégére Marosvásárhely a romániai versenytánc fővárosává válik. December 2-4 között kerül megrendezésre immár 5-ik alkalommal a Dance Art kupa, országos sporttánc verseny.

 

Péntek délután 19.00 órától az amatőr felnőtt és senior táncosok mérik össze tánctudásukat a Grand Hotel esküvői vendeglőtermében, ide bárki benevezhet aki szeret táncolni, és ismeri a lassú keringő, bécsi keringő, tangó, samba, cha-cha, rumba, jive, salsa illetve bachata táncokat.

Szombaton és vasárnap, a Sportcsarnok változik bálteremmé és vendégül látja a több mint 400 táncospárt az ország minden városából, a legkisebbektől , a 6-9 éves korosztálytól a felnőtt, 19-35 évesekig, standard (lassú keringő, tangó, bécsi keringő, slow fox, quick step) és latin-amerikai (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive) táncokban. A verseny reggel 9–től este 9-ig tart, délelőtt a kezdő táncosok, délután 18.30–tól kezdődően a haladó táncosok versenyeznek.

Szervezők: a Dance Art Sport Klub, a Román Versenytánc Szövetség és a Maros Megyei Tanács. Bemondó Praja Iulian.

Jegyek a helyszínen vásárolhatók: 15 lej felnőtteknek, 10 lej nyugdíjasoknak és gyerekeknek 18 éves korig.  A megvásárolt jegy érvényes egy napra reggeltől-estig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 

Share Button
Ennyien olvasták: 609

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.