Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Amatőr rafting, kajak és kenu versenyt szerveznek Maros megyében

Központ április 17, 2012 Hír & hírháttér

kkkAmatőr rafting, kajak és kenu versenyt szerveznek Maros megyében

Április 20-22. között harmadik alkalommal szervezi meg az Outdoor Experience csapata a Maros Maraton amatőr rafting, kajak és kenu versenyt a Maros szorosban Gödemesterháza és Ratosnya között. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is két versenyszámban lehet nevezni: maraton és/vagy vadvízi szlalom. A szlalom április 21-én 10 órakor kezdődik, a maraton pedig 14 órakor. A versenytáv mindkét esetben 24 kilométer. A Maros ezen szakasza könnyű vadviznek számit.

 

Regisztrálni előzetesen online (egy formanyomtatvány kitöltésével, és a megadott emailcímre történő elküldésével), a helyszínen április 20-án a ratosnyai alaptáborban vagy a verseny napján reggel, 8 és 10 óra között a szlalom helyszínénél kialakított regisztrációs pontnál lehet 30 lej/fő részvételi díj ellenében. A versenyen vadvízi kajak, túrakajak, kétszemélyes kenu, raft és „open” kategóriákban (bármilyen más vízi jármű, amely nem tartozik az előző négy csoportba) lehet indulni.

érhető el. Kérdéseiket a +40747 835624, vagy a +40745 397557 telefonszámokon, valamint a muresmarathon@outdoorexperience.ro e-mail címen juttathatják el a szervezőkhöz.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 472

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.