Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Borbély László lemondott a miniszteri tisztségről

Központ április 5, 2012 Hír & hírháttér

borblylBorbély László lemondott a miniszteri tisztségről

Médiaértesülések szerint Borbély László csütörtökön lemondott a környezetvédelmi miniszteri tisztségről, miután az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) vizsgálatot kezdeményezett a környezetvédelmi miniszter, az RMDSZ politikai alelnöke ellen befolyással való üzérkedés és hamis vagyonnyilatkozat-tétel miatt.

 

A NewsIn hírügynökség hivatalos forrásokra hivatkozva tudni véli, hogy Borbély utódja Korodi Attila, a képviselőház külügyi bizottságának jelenlegi elnöke, korábbi környezetvédelmi miniszter lesz. A Hotnews RMDSZ-es forrásokból úgy értesült: Korodi, vagy Borbély Károly, a gazdasági minisztérium államtitkára veszi át a környezetvédelmi miniszteri tisztséget.

Borbély László szerda este telefonon beszélt Mihai Răzvan Ungureanu miniszterelnökkel, és abban állapodtak meg, hogy csütörtökön tárgyalnak annak kapcsán, hogy az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) vizsgálatot kezdeményezett a környezetvédelmi miniszter, az RMDSZ politikai alelnöke ellen befolyással való üzérkedés és hamis vagyonnyilatkozat-tétel miatt.

Borbély csütörtök délelőtt találkozott a miniszterelnökkel a Victoria-palotában, ahonnan másfél óra után, délben távozott.

forrás: krónika

Share Button
Ennyien olvasták: 434

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.