Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Deveselu-i „veszelia”

Központ július 4, 2012 Hír & hírháttér

Deveselu-i „veszelia”

Caracalból származó diáklányokkal enyelegtek amerikai katonák az Olt megyei Deveselun, ahová a romániai rakétaelhárítási támaszpontot tervezik. A Szervezett Bűnözés- és Terrorelhárító Főosztály (DIICOT) nyomozói elmondták, az amerikai katonák fejenként száz lejt fizettek több tíz középiskolás diáklánynak a testi örömökért. A lányokat emberkereskedők szállították a helyszínre, melynek tagjait már elkapta a rendőrség.

 

A DIICOT megállapította, hogy a több mint 25 lányból, akit sikerült összeszedniük az emberkereskedőknek, 18 kiskorú. Ők maguk is lefeküdtek a lányokkal, felvételt készítettek az együttlétekről, majd megfenyegették őket, ha nem teszik, amit kérnek tőlük, megmutatják a filmeket a szüleiknek, és közzéteszik az interneten.

Az emberkereskedők 100 és 300 lej közötti összeget kértek a kiskorú szexért az amcsi kulcsaftoktól. Összesen 65 ezer lejt kerestek a lányokból.

A lányok elmondták: a Deveselu-i támaszponton bedrogozták és megerőszakolták őket. Egyelőre egyetlen amerikai katonát sem vontak felelősségre.

Hogy hányat fognak? Úgy körülbelül… egynél eggyel kevesebbet.

Forrás: manna.ro


Share Button
Ennyien olvasták: 368

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.