Központ
2020. szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Divatsarokkal, focikupával és érdekes nappali programokkal erősít a VIBE Fesztivál

Központ június 6, 2018 Hír & hírháttér

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a második VIBE Fesztivál Marosvásárhelyen. A koncertek és a VIBE Kolis beszélgetések mellett színes programkínálattal készülnek a szervezők: focikupa, különböző sportágak, izgalmas játékok, szépségszalon, kávézó várja a fesztiválozókat.

 Nappali programok

A koncerteken és a Kolin kívül idén nagy hangsúlyt kapnak a nappali programok. Lesz többek között egy FashionCornernek keresztelt divatsarok, ahol egy kávézó keretén belül divatelőadásokat lehet hallgatni, design- és kézműves termékek közül lehet válogatni, illetve lesz egy úgynevezett “Hair- and make-uplounge” a szépülni vágyóknak. Bloggerekkel is találkozhatnak az érdeklődők, többek között a marosvásárhelyi testvérpárral, Kávási Kinga Enikővel és Kávási Saroltával, akik közösen írják a ChocolateFashionCoffeeBlogot. További információk itt találhatóak. A nappali programok sorát ezen kívül strandröplabda, airsoft, Laser Tag, amerikai foci, tollaslabda, mászófal, JustDance Playstation játék és óriás társasjátékok erősítik. Ugyanakkor, a kempingezőknek a reggeli felfrissülés érdekében yogára is lehetőségük lesz a kempingen belül. A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem diákjai pedig élő szoborparkkal készülnek, a NavarraDance táncosai pedig idén is fellépnek a fesztiválon.

VIBE FootballCup

A 2018-as labdarúgó világbajnokság szele megérintette a VIBE Fesztivált is, így idén egy focikupát is terveztek a szervezők. Július 7-én és 8-én egy szervezett focitornára kerül sor, mely előzetes regisztrációt igényel. Minimum 6, maximum 10 fős csapatok jelentkezhetnek, a benevezési díj 600 lej csapatonként, melynek fejében a két napra fesztiválbelépőt kapnak a jelentkezők (a fennmaradó 2 napra 120 lejért vásárolhatnak belépőt). Ha a csapat minden tagja rendelkezik 4 napos fesztiválbérlettel, a focitornán való részvétel ingyenes. A focikupa elsősorban egyetemistáknak szól, így a jelentkezők nagy részének aktív hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezni, de csapatonként két külsős is jelentkezhet. Az eseményre sportigazolás szükséges, melyet a helyszínen kell majd bemutatni. Jelentkezéssel kapcsolatos információk és a kitöltendő dokumentum elérhető a  http://vibefestival.ro/hu/vibe-football-cup/ oldalon. A kitöltött ívet az activities@vibefesztival.ro címre kell visszaküldeni június 24-ig.

Elindul az Epic Music Battle

A májusban meghirdetett verseny DJ-knek és zenekaroknak június 7-én startol a fesztivál hivatalos Instagram oldalán. A versenyre jelentkező 7 zenekar közül a szervezők kiválasztottak négyet, közülük Instagramos közönségszavazással választják ki azt a két zenekart, akik fellépnek a VIBE Fesztiválon. A DJ-ket ugyanígy fogják kiválasztani a jövő héten.

Kedvezményes jegyek még néhány napig

Meghosszabbították a kedvezményes jegyek árusítását.  A 149 lejes bérleteket június 12-ig lehet beszerezni awww.vibefestival.ro oldalon, illetve Marosvásárhely, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Székelykeresztúr, Temesvár és Brassó offline jegyárusítási pontjain.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 1655

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.